Oglądam pierwszy sezon jestem na początku ,nie chce znać zadnych konkretow ale w którym odcinku wróci Sutton i znowu ona i Emma bedą sobą?
Tzn że to udawanie Sutton przez Emme bedzie ciagnęło się az do końca 2 sezonu?
Jestem przy 15 odcinku 1 sezonu i jak na razie bardzo lubie ten serial mam nadzieje ze zadna nie umrze czy gdzies nie wyjedzie albo cos w tym stylu lubie obie ,sa swietne na swoj sposob mimo że gra je jedna aktorka:)
będzie zawile. nie będę spoilerowała, ale będzie ciekawie :) ja trochę żałuję, że w ogóle zaczęłam oglądać, bo konczy się na 10 odc 2 sezonu i w sumie nic się nie wyjasnia.
No mnie tez to martwi ze sie pewnie nie wyjasni sie nic skoro tylko 10 odcinkow było 2 sezonu , dzieki za informacje:)
od dwóch lat nie produkują? przecież nowe odcinki leciały w marcu tego roku, więc produkcja trwała jeszcze pod koniec '12 roku.
a po drugie, tak, pisząc tamten komentarz, serio wierzyłam w to, że może powstaną następne odcinki. Decyzja miała być podjęta w połowie lipca, więc do czasu decyzji nie było wiadomo. Teraz i tak już po ptokach. Przecież po OFICJALNEJ informacji, wiem, że nie będzie następnych odcinków. Umiem zrozumieć fakty oczywiste.
to coś mi się pomyliło. Z tego co wiem fani (chociaż nie wiem jak można być fanem 30-odc serialu) walczą o to, żeby TLG powróciło do ABC family. Też podpisałam się po tym, zobaczymy co będzie :)
decyzja została podjęta bodajże w zeszły poniedziałek dopiero, że serial został anulowany.
Myślałam, że skoro tak długo stacja wstrzymuje się z przedłużeniem, to, że przedłużą. Żadne petycje nic nie dadzą raczej. Pamiętam jak dwa lata temu walczyłam z innymi fanami o inny serial i nic to nie dało. Z TLG też pewnie nic nie da. Trudno.
Można być fanem po 30 odci, no co Ty, ja często mam, że po 5 odcinkach wkręcam się w serial i już nazywam się fanem. ;) Zresztą ile jest seriali tylko z 13odc i takie też mają pełno fanów. ;)
też się wkręciłam, ale fanką nie jestem :) no to trudno, trzeba znaleźć coś innego do oglądania. zaczęłam 90210 ale jakaś nuda, nic się nie dzieje.