PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

Oglądam pierwszy sezon jestem na początku ,nie chce znać zadnych konkretow ale w którym odcinku wróci Sutton i znowu ona i Emma bedą sobą?

ocenił(a) serial na 7
krystynalubicz8

powiem tyle-nigdy nie będzie tak, jak napisałaś :)

dzejkubjak

Tzn że to udawanie Sutton przez Emme bedzie ciagnęło się az do końca 2 sezonu?
Jestem przy 15 odcinku 1 sezonu i jak na razie bardzo lubie ten serial mam nadzieje ze zadna nie umrze czy gdzies nie wyjedzie albo cos w tym stylu lubie obie ,sa swietne na swoj sposob mimo że gra je jedna aktorka:)

ocenił(a) serial na 7
krystynalubicz8

będzie zawile. nie będę spoilerowała, ale będzie ciekawie :) ja trochę żałuję, że w ogóle zaczęłam oglądać, bo konczy się na 10 odc 2 sezonu i w sumie nic się nie wyjasnia.

dzejkubjak

No mnie tez to martwi ze sie pewnie nie wyjasni sie nic skoro tylko 10 odcinkow było 2 sezonu , dzieki za informacje:)

dzejkubjak

przecież to nie jest przesądzone jeszcze. może będą następne odcinki.

ocenił(a) serial na 7
ekoderka

naprawdę w to wierzysz? od dwóch lat nie produkują ;)

dzejkubjak

od dwóch lat nie produkują? przecież nowe odcinki leciały w marcu tego roku, więc produkcja trwała jeszcze pod koniec '12 roku.
a po drugie, tak, pisząc tamten komentarz, serio wierzyłam w to, że może powstaną następne odcinki. Decyzja miała być podjęta w połowie lipca, więc do czasu decyzji nie było wiadomo. Teraz i tak już po ptokach. Przecież po OFICJALNEJ informacji, wiem, że nie będzie następnych odcinków. Umiem zrozumieć fakty oczywiste.

ocenił(a) serial na 7
ekoderka

to coś mi się pomyliło. Z tego co wiem fani (chociaż nie wiem jak można być fanem 30-odc serialu) walczą o to, żeby TLG powróciło do ABC family. Też podpisałam się po tym, zobaczymy co będzie :)

dzejkubjak

decyzja została podjęta bodajże w zeszły poniedziałek dopiero, że serial został anulowany.
Myślałam, że skoro tak długo stacja wstrzymuje się z przedłużeniem, to, że przedłużą. Żadne petycje nic nie dadzą raczej. Pamiętam jak dwa lata temu walczyłam z innymi fanami o inny serial i nic to nie dało. Z TLG też pewnie nic nie da. Trudno.
Można być fanem po 30 odci, no co Ty, ja często mam, że po 5 odcinkach wkręcam się w serial i już nazywam się fanem. ;) Zresztą ile jest seriali tylko z 13odc i takie też mają pełno fanów. ;)

ocenił(a) serial na 7
ekoderka

też się wkręciłam, ale fanką nie jestem :) no to trudno, trzeba znaleźć coś innego do oglądania. zaczęłam 90210 ale jakaś nuda, nic się nie dzieje.

dzejkubjak

90210 oglądałam. nie powiem, że to był super serial, bo jakiś wybitny nie był, ale przyjemnie się go oglądało. ;)