No nieeee, kolejny serial, który mnie wciągnął, jak tak dalej pójdzie, zacznę prowadzić
osobny kalendarz - kiedy wyjdzie następny odcinek jakiego serialu! :)
Ja tak kiedyś miałam ;) Aż w końcu stwierdziłam, że jeszcze trochę a się uzależnię i przestałam oglądać kilka serialów :D
ja mam na ścianie karteczkę z tytułami i datami premier nowych odcinków, razem z TLG jest ich czternaście... ale nie mogę doczekać się jesieni - jak już zaczną się nowe sezony to praktycznie codziennie będzie jakiś odcinek :D na przyjemność zawsze jest czas ;P
Hahaha no mam tak samo, to okropne, a mialam nadzieje ze bedzie beznadziejny a juz szukam kiedy bedzie nastepny:P
haha miło wiedzieć, że nie tylko ja jestem takim serialoholikiem :)) Kiedys zaczęlam kolezance wymieniac jakie seriale oglądam i aż mi się w pewnym momencie głupio zrobiło.. :D
ja tak samo miałam kiedy koleżanka zapytała się mnie czy spotkamy się w piątek na ploteczki wieczorkiem najpierw powiedziałam jej że tak a za chwilę potem czy możemy to przerłożyc na sobotę bo Vampire Diaries leci ;D
A tak ap-ropo ja też czekam na wrzesień znowu nie będę mogła się doczekać następnego odcinka ulubionych seriali
uwielbiam to uczucie kiedy zasiadam oglądać serial niemogąc doczekać co się wydarzy :D cóż powinnyśmy założyć dziennik serialoholika :) bo ja też nim jestem ;)
P.S odnośnie serialu myślę że spokojnie mogę go dodać do zakładki "NIECIERPLIWIE CZEKAM NA NASTĘPNY ODCINEK" ;D
http://www.facebook.com/pages/Im-100-serialoholic/150673285016987
idealne dla nas :D
Ja tez sie juz nie mogę doczekać września.. Pamiętniki wampirów, Plotkarka, ahh :)
hahah widzę, że znalazłam temat dla siebie :) fajnie, że nie jestem odosobniona :)
nie mogę doczekać się następnego odcinka
a jeszcze bardziej cieszę się na wrzesień.. Plotkara, 90210, Pamiętniki.. ahhh :D
...Glee, Misfits i wiele, wiele innych... :D chociaż na niektóre trzeba czekać do stycznia, ale trudno, w tym czasie odkryję coś nowego i zacznę oglądać. :)
mi też trochę wstyd mówić, bo w sumie moje najbliższe koleżanki nie są takimi fankami, oglądają jeden-dwa seriale albo wcale, więc nie mam z kim pogadać. :D parę koleżanek z klasy podziela moje uzależnienie, ale mamy mało wspólnych pozycji na liście ukochanych seriali, więc też nieciekawie. :P rodzinka załamuje nade mną ręce, ale cóż, przynajmniej mają spokój na te parę godzin w tygodniu. :DDD
haha u mnie tez rodzina załamuje ręce nade mną i zawsze tylko 'ucz sie, a nie tylko te seriale' ;)
dokładnie ;).....u mnie wśród znajomych niektórzy tylko The vampire diaries i 90210 oglądają, a tak to nic(no polskie, ale to inna bajka). Tak więc nie mam z kim pogadać o serialach. Dobrze, że są takie miejsca jak te w necie, że możemy sobie popisać ;p A jakie seriale oglądacie?....może bym na jakiś się jeszcze skusiła, gdyby był fajny ;D
Jakby co to oglądam:
The vampire diaries
The nine lives of Chloe King
Glee
90210
Hellcats
Pretty Little Liars
The Gates(oglądałam)
The lying game
mam zamiar wziąść się za Switched at birth
od września zamierzam oglądać też Secret Circle
Ja mam dokładnie tak samo, ostatnio narzekałam, że nie mam czego oglądać, więc teraz zrobiło mi się wszystkiego wręcz za dużo^^ i też czekam na "Secret Circle", chociaż na swojej liście ulubionych mam różne pozycje, również fantastyczne i niekoniecznie młodzieżowe:)
The Vampire Diaries
Doctor Who
Merlin
Scrubs (zakończony)
How I Met Your Mother
True Blood
Pretty Little Liars
Nine Lives Of Chloe King
Friends With Benefits
Spartacus
Game Of Thrones
Grey's Anatomy
Haven (właśnie zaczynam, więc nie wiem jeszcze, czy warto :D)
u mnie akurat rodzice nie mają kontrargumentów na moje maniakalne oglądanie, bo oceny mam zawsze wzorowe, muszą odpuścić :D
też czekam na Secret Circle. :)
oglądam/oglądałam [część jest zakończona :<]: Gossip Girl, Pretty Little Liars, Misfits, 9o21o, Gilmore Girls, Skins, Game of Thrones, Glee, One Tree Hill, The O.C., 1o things I hate about you, Entourage, Privileged, Switched at birth, The Lying Game; powoli oglądam od nowa sezony Jeziora marzeń, Friends, ale to raczej okazyjnie, bo wolę mieć czas na nowe serialiki... :D a z polskich to nic specjalnego - Na Wspólnej, Przepis na życie. ;D
generalnie trzymam się z daleka od medycznych [brzydzi mnie biologia :D] i wampirowatych cudów. ciekawi mnie The Nine Lives of Chloe King, Nieoczekiwana szansa, Internat; chcę zabrać się za Sparacusa i coś historycznego, może Dynastię Tudorów. słyszałam, że How I met your mother jest warte obejrzenia. na pewno znajdę czas! :DDD
Przepraszam za offtop:) yootsuu, Spartacusa polecam, jeśli nie przeszkadza Ci duża ilość lejącej się krwi i seksu, ja osobiście za taką tematyką nie przepadam, ale tutaj wyjątkowo przyzwyczaiłam się do konwencji i bardzo mi się podobało (szkoda, że w nowym sezonie zmieniają aktora grającego głównego bohatera).
Za to How I Met Your Mother polecam gorąco, to chyba mój ulubiony serial i naprawdę nie mogę się doczekać kolejnego sezonu:)
Nieoczekiwaną szansę, czyli The Life Unexpected polecam, przyjemnie się ogląda ;) taki typowo amerykański hmm obyczaj ;D
na The Life Unexpected trafiłam niedawno na axn, jak czekałam na PLL i wygląda na typowy obyczaj familijny, co jest dobre na odstresowanie :D
little_bird - lubię gladiatorów i wszystko, co ma choć luźny związek z historią, więc przeżyję te sceny... CHYBA. :D
Jak tak patrzę na wasze kolumny seriali, to też mi się lepiej zrobiło :)
Ja oglądam/ lub oglądałam
*Bones,
*Fringe,
*Criminal minds,
*Criminal minds- okiem sprawcy,
*House,
*Monk ( niestety już koniec),
*Hellcats ( szybko się skończył..),
*Switch at birth,
*Rizzoli and Isles,
*Akward,
*Mentalist,
*Eastwick (akurat w tym przypadku zakończenie po 1 sezonie było bardzo wredne),
*The nine lives of Chloe King.
Chyba wszystko, choć myślałam, że mniej tego jest :( Straszne!
Nieźle się uśmiałem czytając ten wątek :D Pomysł z karteczkami the best. Sam też kiedyś tak miałem robić, bo oglądałem na raz kilkanaście seriali i mimo mojej dobrej pamięci to ciężko było mi się połapać kiedy nowy odcinek którego serialu. Zaczęło się jakoś tak, że oglądałem 3 seriale na raz, i byłem już nimi na bieżąco, więc poszukałem kolejnych trzech, było już 6, a potem to jak nowe wychodziły to za wszystkie się zabierałem i nazbierało się te kilkanaście. Musiałem juz przestać myśleć o nowych bo życia bym nie miał ;p Także teraz przez wakacje to oglądam tylko 3-4 seriale, a od września kilka powraca. Więc będzie jakieś 5 czy 7 seriali, a od września czeka mnie klasa maturalna, nieźle nieźle ;p
to teraz pora na mnie
Pamietniki wampirów
Plotkara
How i met your mother
90210
Nine lives of Chloe King
Hellcats (dobrze, ze nie bedzie kontynuacji:p)
Skins
Pretty Little Liars
One Tree Hill (utknelam na 5sezonie)
obejrzalam Lost, Joan z Arkadii, pare odcinków Glee i z doskoku House'a i Dowody zbrodni:D
a z polskich Przepis na zycie :D
tragicznie ta kolumna wygląda! a najgorsze jest to, że... teraz nie wiem co oglądac, a został jeszcze ponad miesiąc wakacji! :D
karteczki są przydatne, nawet, jak ma się dobrą pamięć :D
robiłam to samo... obejrzałam dwa seriale, byłam z nimi na bieżąco, to może Gossip Girl z kilkoma dużymi sezonami? skończyłam GG, zostało pięć dni ferii zimowych, to może Misfits? może 9o21o? a może Glee? i tak powoli, powoli... :DDD
mnie też czeka klasa maturalna, ale co tam, zdaję same łatwe rzeczy, więc seriale się przydadzą ;d
Czytając wasze wypowiedzi troszkę mi ulżyło, bo już obawiałam się, że coś jest ze mną nie tak, bo fakt jest taki, że na jesieni niemalże każdego dnia tygodnia będę miała nowy odcinek jakiegoś serialu do obejrzenia, a jeśli nie to wtedy po dwa dziennie i już się o siebie martwiłam. The Lying Game zaciekawił mnie i dodałam go do zakładek. Mogę mieć jedynie nadzieję na to, że wkrótce może zakończ któryś serial, który oglądam i zamiast wciąż dodawać nowe tytuły to ten jeden odstawię :)
ja oglądam:
Gossip Girl
90210
Pamiętniki
The O.C. - STRASZNIE POLECAM
The Lying Game (wiadomo :P)
Pretty Little Liars
Hellcats (a właściwie to już nie bo tylko 1 sezon:/)
The Life Unexpected (2 sezony:/)
Gotowe na wszystko
Skins
Lip Service
How i met your mother
Secret Circle - zamierzam
Glee - zamierzam
+milion innych, które już skończyłam, albo oglądam a już nie ogarniam, że oglądam
M A S A K R A :D
ja już maturkę zdałam rok temu, więc przynajmniej o to nie musze się martwić :P i nie wiem jak Was, ale mnie seriale odstresowują :)
szczęściara ;D
mnie w sumie też, to takie 3o-45 minut zajęcia się czymś innym w przerwie od czegoś albo na koniec dnia. ;D
Ja ogladalm Teen wolf, nine lives of chloe king, pamietniki wampirow, switched at birth, greek, glee, hellcats, 90210, plotkara, awkward, lying games,pretty little liars, O.C , Życie na fali, True Blood,Lost i z polskich M jak Milosc, Na Wspolnej,Pierwsza milosc.... czekam na secret circle,
Ja znalazłam chyba lepszy sposób ; p Wszystko mam poukładane w zakładkach na folderach "seriale online" i "seriale zakończone". Ja tez mam ich straszne dużo i karteczki pewnie bym pogubiła, nie będę ich wypisywała bo nie chce mi się. Powiem, że oglądam te powyżej i trochę więcej xd
każdy sposób dobry! ;D
ja mam folder na dysku z filmami, podzielony na 'obejrzane' [trzymane, żeby rodzice obejrzeli albo do nagrania], 'do obejrzenia' [niekończąca się lista... damn] i 'seriale', które kasuję na bieżąco. ;)
o rany a myślałam,że ja jestem serialoholiczką haha xD
Ale z tego co tu czytam,że macie karteczki i różnego rodzaje katalogi czy foldery to...eeeee.... wow ;D
ja jeszcze karteczek nie robię! po prostu pamiętam, że Plotkara w poniedzialek, Pamiętniki w piątek, PLL w czwartek i tak dalej.. ;D
po jakimś czasie się pamięta, najłatwiej jak się ma codziennie coś - ale ja lubię mieć wszystko uporządkowane, wpisane w kalendarz, listy, spisy itp., takie zboczenie. ;D
Ja z kolei mam notatkę przypominającą na pulpicie w notebooku :D teraz mi to niepotrzebne, ale od września, jak ruszy większość seriali, naprawdę się przyda^^
Widzę, że też się do was nadaję:D
Chyba z 14 seriali oglądam i wszystkie lubię ;D
Przed maturą powinny się wszystkie skończyć, bo inaczej kiepsko widzę moje wyniki ;P
oj tam, matura to bzdura :D
jak ktoś jest konsekwentny, to może sobie założyć, że obejrzy jakiś odcinek po np. godzinie nauki na cośtam, ale konsekwencja znika, gdy w serialu zaczyna się prawdziwa akcja i tajemnice, więc cóż :D
Jakoś na pewno dam sobie radę, ale bez seriali byłoby prościej:P
Ale nie odpuszczę oglądania ich, bo są zbyt fajne ;D
Ee tam matura, całe życie ją straszą, a jak przyjdzie co do czego, to aż dziw bierze - jak można było się tym stresować :)
Widzieliscie juz 2 odcinek Lying game? Bo ja jestem po 15 min i czekam kiedy free watching time nie będzie over ;D
Zakładając, że ma się, powiedzmy, jeden odcinek dziennie, to chyba zawsze znajdzie się czas, nie wierzę, że się uczycie całe popołudnia i wieczory^^
Chociaż może to ja mam takie spaczone wyobrażenie, bo szkołę skończyłam daaawno temu, a studia to jednak co innego;)
Nie no chyba nikt nie uczy się całe dnie ;P
Zresztą w ostateczności można nadrobić seriale w weekend ;)
Ja widziałam już 2 odcinek :D
też uważam, że nie ma co przesadzać przed maturą, zdawać 2849 przedmiotów i brać to na mega serio. może zmienię zdanie, jak będę szła w maju na pierwsze maturki, ale wszystko jest do zdania. :) zwłaszcza, jak się cokolwiek robiło w liceum i ma się odrobinę szczęścia. :D
ja też oglądałam, całkiem całkiem jest. wszystko się rozkręca. :D
Yootsuu, jak ja zdawałam maturę, to też się strasznie przejmowałam, bo to pierwszy taki egzamin, ale mimo że nie uczyłam się nie wiadomo ile, zdałam dobrze i dostałam się na to, na co chciałam - teraz przy każdej sesji bardziej się denerwuję niż wtedy;) także... take it easy, będzie dobrze;)
ja narazie się nie przejmuję - mówię, pewnie zacznie się dopiero w maju, przed najgorszymi maturami [dla mnie to ustne ;P]. :D wręcz nie mogę się doczekać końca liceum :D
A ja włąsnie przed chwilą skonczylam oglądac 2 odcinek :)
@little_bird mam to samo, jak się zbliża sesja to mam ochotę z nerwów rozwalić wszystko co mi stoi na drodze! :D
A ja z kolei wtedy najbardziej chudnę, bo mi się zazwyczaj niedobrze robi i nic nie mogę przełknąć, zwłaszcza jak mam ustne i zwłaszcza jak nic nie umiem :D a już najgorzej było jak licencjat zdawałam :D student to się zawsze z drugim studentem dogada ;>
Ach, te uroki studiowania^^
Ha, miałam tak samo, przed ustnymi też się najbardziej bałam :D także rozumiem i współczuję, zwłaszcza że teraz to ja innych do tych ustnych przygotowuję^^ i powodzenia życzę;)
A żeby offtopu nie było całkowitego, to dodam jeszcze, że na najbliższy sezon mam jeszcze kilka seriali wypatrzonych do oglądania, i to już zupełnie mnie chyba załamie, i moją pracę magisterską :D w tym "Ringer" z S. M. Gellar, który zdaje się mieć bardzo podobną tematykę do TLG, i "Once Upon a Time";] a w styczniu nowy Spartacus^^
hehe to prawda, studenci zawsze znajdą wspólny temat do obgadania, jak nie seriale, to np. przemiłe panie w dziekanacie ♥
Co do nowych seriali to mnie korci Being human, oglądał ktoś? ;>