PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

Zastanawiam się kto finalnie będzie tym złym. Wydaje mi się, że coś za bardzo obsmarowują
Rebbecę - więc jednak nie obstawiałabym jej jako zabójcę.

Alec - zbyt proste jednak, mógłby być zamieszany ale mordercą chyba nie jest
Kristen - wręcz niemożliwe biorąc pod uwagę jej krystaliczną postać
Tedd - za fajtłapowaty jak dla mnie
Brat Ethana - nie ma motywu

Z młodych to może Thayer?

A jak Wy myślicie?

ocenił(a) serial na 10
dadada

Właśnie mi się też wydaję że Rebecca będzie nie winna bo za dużo się wokół niej dzieje, wszyscy ją podejrzewają więc nie było by zaskoczenia w finale tej historii. Ja obstawiam Thayera nie wiem czemu ale jakoś coś mi w nim nie pasuje czasami, jego zachowanie jest jakies dziwne. Tym bardziej że ostatni Alec do niego że mu pomoże i tam na tym polu w tym samochodzie i w klubie takie aluzje dziwne, więc wydaje mi się że chce go przed czymś ochronić i wrobić w to Rebece. I wszystkim o tym mówi że Rebeca jest winna tak jakby chciał żeby w to wszyscy uwierzyli.... Tylko nie wiem jaki motyw miał by Thayer w tym wszystkim....

ocenił(a) serial na 8
idziayo_2

Właśnie też wpadłam na ten trop z Thayerem - jedno mnie zastanawia: Czy może Thayer coś zmajstrował już w Los Angeles? Może jego historia zaczęła się już tam?
Ale nie do końca jest jasny dla mnie jego motyw. Może ma obsesję na punkcie bliźniaczek?

ocenił(a) serial na 10
dadada

Fakt z tym Los Angeles też była jakaś rozmowa ostatnio miedzy Alecem a Thayerem, ale obsesje... hmm w sumie ostatnio nawet pomyślałam sobie że z nim coś nie tak jak w nocy po rozmowie Emmy z Tedem na cmentarzu stał u niej pod oknem że niby się martwił ale jakoś wydaje się jakby się czegoś bał, a później jak przyszedł do Emmy do domu rano co ona wyszła już to jakieś dziwne było, niby jakby się bał że coś tam z Ethanem, ale trochę w tedy też miałam wrażenie że jakiś taki "cichy psychol " haha, ;) no ogólnie kolesia nie trawie strasznie jakis narwany i tej Emmy tak broni jakby nie wiem co a sam taka ciapa :P
A jeszcze jedno mnie ostatnio zastanawia bo sobie przypomniałam że przecież tam była jeszcze jedna ich przyjaciółka taka blondynka, i co się z nią stało bo jakoś nie pamiętam jak to było z nią, może się jeszcze okaże, że ona jest w to zamieszana... bo jakoś dziwnie nagle zniknęła...

ocenił(a) serial na 10
idziayo_2

Albo ta jej matka ona też tam chodziła z nimi do szkoły przecież z tym Tedem i Alecem, może też coś wiedziała... W sumie to taka dziwna ona była, nie sympatyczna...

ocenił(a) serial na 7
idziayo_2

Trzecia przyjaciółka to była Char, umawiała się nawet z tym zamordowanym Derekiem w pierwszej połowie 1 sezonu. Jakoś w połowie 1 sezonu wyjechała do ojca, bo jej matka była alkoholiczką i trafiła na odwyk. Wątpię, że będzie w to zamieszana ;) wydawała się zbyt naiwna i infantylna.

Ostatnio specjalnie obejrzałam cały 1 sezon, żeby troszkę sobie to poukładać bo rok przerwy w serialu to strasznie długo i wiele wątków pozapominałam ;p

dadada

ja po ostatnim odcinku obstawiam Thayera... Kiedyś go lubiłam, ale już nie. ostatnio jakiś taki podejrzany się zrobił :P