Własnie zakończył się taki konkurs na forum serialu Pretty Little Liars , postanowiłem rozpocząć go teraz wśród bohaterów The Lying Game- ciekawe kto okaże się ulubieńcem fanów :D
Oto zasady:
Poniżej będzie lista bohaterów The Lying Game, każdy raz dziennie może przyznać kolejno 4,3,2,1 punkt swoim ulubieńcom. W piątki będę robił podsumowanie, 4 osoby z najmniejszą ilością punktów będą nominowane do odpadnięcia z gry, spośród nich głosując negatywnie do niedzieli odpadną 2 osoby i tak z tygodnia na tydzień aż zostanie 1 - ulubiony bohater serialu :D
1. Emma Becker
2. Sutton Mercer
3. Ted Mercer
4. Kristin Mercer
5. Ethan Whitehorse
6. Thayer Rybak
7. Laurel Mercer
8. Charlotte "Char" Chamberlin
9. Madeline "Mads" Rybak
10. Dan Whitehorse
11. Derek
12. Eduardo Diaz
13. Alec Rybak
14. Justin Miller
15. Rebecca Sewell
16. Phyllis Chamberlin
17. Ruth Peterson
18. Annie Hobbs
19. Ben Whitehorse
20. Nisha Randall
21. Luke Coburn
22. Ryan Harwel
23. Baz
Jeśli ktoś ma jakąś propozycję dodania jakiegoś jeszcze bohatera/ bohaterki czekam na propozycje :)
Zapraszam chętnych do zabawy :)
Oto wyniki na głosowania półfinałowego:
Emma Becker - 13 głosów
Laurel Mercer - 2 głosy
Madeline "Mads" Rybak - 9 głosów
Jak wiemy Char odpadła przy punktowaniu, dołącza do niej Laurel, która uzyskała najmniej głosów w półfinałowym głosowaniu...
Tym samym uzupełniam tabelę w której co tydzień będę umieszczał przegranych bohaterów od miejsca 23 aż w końcu dojdziemy do 1 :)
1. ... ?
2. ... ?
3. ... ?
...
4. Laurel Mercer
5. Charlotte "Char" Chamberline
6. Sutton Mercer
7. Baz
8. Derek
9. Ethan Whitehorse
10. Eduardo Diaz
11. Rebecca Sewell
12. Kristin Mercer
13. Phyllis Chamberlin
14. Justin Miller
15. Annie Hobbs
16. Ben Whitehorse
17. Dan Whitehorse
18. Luke Coburn
19. Ruth Peterson
20. Nisha Randall
21. Alec Rybak
22. Ted Mercer
23. Ryan Harwel
I przyszedł czas na finał :) Każdy raz dziennie oddaje głos na bohatera/bohaterkę który wg niego powinien wygrać, głosujemy tydzień, proszę aby każdy głos był uzasadniony :)
A oto lista finalistów konkursu:
Thayer Rybak
Madelina "Mads" Rybak
Emma Becker
Thayer - od początku serialu najbardziej przypadł mi do gustu, facet z charakterem, wie , czego chce, zasadniczy, podobają mi się jego relacje z Emmą, lubię go też za to że zawsze stara się być obiektywny i sprawiedliwy, dla mnie najlepszy bohater The Lying Game :D
Thayer - osobiście moja ulubiona postać w serialu, przede wszystkim jest dobrym człowiekiem i przyjacielem
Ja wybieram Emme, od samego początku dziewczyna przypadła mi do gustu, lubię ją
Mads - urocza, fajna, prawdziwa przyjaciółka, lubię ja bardzo, uważam, że na wygraną zasługuje
Mads - fajna, wie kiedy poimprezować, kiedy wrzucić na luz, nie jest wyidealizowana, po prostu zwykła, normalna dziewczyna
Thayer - mega przystojny facet, uroczy, słodki uśmiech, bardzo lubię tę postać
Emma - zwykła fajna dziewczyna, lubię ją i uważam że jest normalna, zwykłą osobą o dobrym serduchu
Zapraszam do konkursu z Vampire Diaries :)
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Konkurs+na+bohatera!!!,2063744