Drugi sezon z tego co widzę ma mieć dziesięć odcinków. Wie ktoś może czy będzie normalnie kontynuacja? Czy to juz może koniec?;/
kontynuacji raczej nie będzie, oglądalność słaba nawet jak na ABC Family więc to już raczej będzie koniec ; d
Nie dziwię się, ze oglądalność spada.
Akcja w ogóle się nie rozkręca, z każdym odcinkiem niby dowiadujemy się nowych faktów, ale napiętrzenie wątków i niedomówień, ciągłych domysłów i intryg, już nie wspominając o szaradach miłosnych powodują, że ja już sama nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. Co chwilę wprowadzają jakiegoś nowego bohatera. Ja już tego nie ogarniam :)
Może gdyby akcja trochę przyspieszyła to była by jeszcze szans dla tego serialu.
Oglądalność jest na podobnym poziomie jak w pierwszym sezonie, więc nie wiem czy tak spada. Ale też jestem ciekawa, czy będzie więcej niż 10 odcinków w tym drugim sezonie.
Eee tam, przesadzasz :D Tu to jeszcze wszystko wydaje się jasne jeżeli porównać to do Pretty Little Liars :D
ha, a mi z każdym odcinkiem podoba się coraz bardziej :) przestałam oglądać PLL, TVD, TSC, za to TLG to jeden z niewielu seriali, które teraz w ogóle oglądam :)
JA także uważam, ze TLG jest najlepszy, i z każdym odcinkiem jestem coraz bardziej "nakręcona" :D Jednak skończyłam oglądać i jestem MEGA rozczarowana.. co jak co ale TLG porównując do PLL jest o niebo lepsze, lub nawet nie wiem czy nie lepsze od TVD bo 4-5 sezon nie były zbyt udane.. :) Ale trudno, publiczność inaczej zadecydowała ...
z tego co wyczytałem na hataku to w okolicach czerwca powinno zostać wyemitowanych kolejnych 10 odcinków ;d
byłoby mi szkoda. nawet jeśli są jakieś braki w akcji to lubię klimat tego serialu i wątek bliźniaczek.
pewnie będzie jak zazwyczaj na ABC F., że w połowie sezonu zrobią po prostu przerwę
ja również poproszę o źródło, tym bardziej że nigdzie nie ma żadnych wiarygodnych informacji na ten temat, a wszędzie jest napisane, że 2 sezon będzie ostatnim.
2x10 jest reklamowane jako mid-season finale, wiec wszystko wskazuje na to, ze po przerwie bedzie kontynuacja sezonu! :)