PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

Książka ;)

ocenił(a) serial na 7

Ktoś tam ponizej kiedyś napisał że ma być książka w Polsce w styczniu ale przeglądam strony i fora i patrzyłam też na stronę wydawnictwa otwarte (otwarte. eu) i ani widu ani słychu. Wiecie coś może na ten temat? ;)

maripose1997

Hej:) To ja napisałam. Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia... Na stronie wydawnictwa jest zakładka kontakt. Napisałam maila, czy zamierzają wydawać TLG i następnego dnia odpisali mi, że tak, w styczniu ukaże się pierwsza część. Nie wiem, może zmienili plany albo po prostu jeszcze nie ukazała się ta informacja? Mam nadzieję, że będą wydawać tę serię:)

ocenił(a) serial na 8
DaphTheDaphnest

otwarte ma zamiar to wydać? :) kurde, fajnie by było :D

ocenił(a) serial na 8
AlicjaLange

ciekawa jestem jaki tytuł polski by był - Słodkie kłamstewka po prostu mnie rozwalają na łopatki xD

AlicjaLange

Może zostawią? Bo Słodkie Kłamstewka to tytuł serialu, a książki są wydawane pod nazwą Pretty Little Liars:-)
Też nie wiem dlaczego akurat tak to przetłumaczyli;)

ocenił(a) serial na 8
DaphTheDaphnest

no, pewnie zostawią :) fajnie, jakby były te książki dostępne w Polsce, bo czuje, że serial trochę odbiega od książki :)

AlicjaLange

Czytałam drugą część po angielsku i choć nie wszystko zrozumiałam, to tak - strasznie się różni serial od książki, nawet bardziej niż w przypadku PLL.

ocenił(a) serial na 7
maripose1997

W tym roku w styczniu będzie, ale drugi tom "Nigdy przenigdy". :D
Polecam!
Pierwszy tom to "Gra w Kłamstwa", ale wyszedł dopiero w październiku. Cieszę się, ze w końcu wydali!