wyczytał może ktoś gdzieś, czemu urwali wątek Laurel i tego słodziaka z kapeli? wyglądali razem świetnie! zauważyłam w którymś odcinku już 2 sezonu, jak podczas koncertu się na nią patrzy...ona raptem raz wymówiła jego imię(a niedawno cmokała go na oczach ojca) i uległa 'przystojnemu' Jordanowi - typowe? wydawało mi się, że ta postać jest ponad to ;)
Dołączam się do pytania, nawet był taki moment, gdy Jordan zapytał o Baza, to odpowiedziała: "Nie, nie jest moim chłopakiem", czy jakoś tak. Albo coś przegapiłam, albo faktycznie jakoś to urwali.
nom, urwali ten wątek tak samo jak wątek Mads i Eduardo (nie pamiętam aby to jakoś wyjaśnili, ale mogę się mylić)
Alec chyba przekupił Eduardo, by wyjechał z miasta, bo ten podsłuchał jakąś mega poufną rozmowę przez telefon... ale tego Bazza przeżyć nie mogę!
nie pamiętam już tego. no ale Mads tak łatwo o tym zapomniała. Tak samo już od dawna nie ma nic o tej Nishy (choć dla mnie to okej, bo jej za bardzo nie lubiłam).
też lubiłam Laurel z Bazzem!
Być może nagłe zniknięcie Baza ma związek z faktem, że Allie Gonino (grająca Laurel) i Adam Brooks (grający Baza), którzy byli parą przez dwa lata, niedawno się rozstali...
Zapomniałam dodać "podobno". Taką informację podał jeden z amerykańskich serwisów poświęconych serialowi "The Lying Game", nie wiem czy jest potwierdzona. Faktem faktem jednak, że wątek Baza i Laurel został nagle urwany, a jego rola mocno ograniczona (w zasadzie pojawia się tylko w scenach występów zespołu), więc tak sobie spekuluję...