Od stycznia do osady dołącza Charisma Carpenter (tak podają na hataku)i ma zagrać
ciotkę Cher.Będzie się działo..
Nie mam pojęcia ale wizualnie Charisma Carpentier jakoś bardziej wygląda na matkę bliźniaczek(podobieństwo aktorek) niż Stacy Edwards.
Po za tym to dobra aktorka którą przyznaję lubię i pasuje do tego serialu bo potrafi zagrać z "zębem".
Aktorka rocznik 1970,a dziewczyny mają 17 lat no takie właśnie urodziny obchodziły w 10odcinku(aktorka ma 25) mamy 2011 nadaje się,moja kuzynka ma tyle samo i też 17 letnią córkę..
to ona w końcu gra ich matkę czy ta co była w psychiatryku to całkiem inna osoba?? pogubiłam się
W tym właśnie tkwi zagadka Anne (Rebecka )Touel to prawdopodobnie Anne Hobbes ale nie ma pewności,takie coś można jednak wywnioskować z tego co mama mówiła "Sutton"czyli Emmie ale jak to w tych serialach wszystko wyjdzie z czasem,a jedno jest pewne będzie się działo...
To nie jest Annie Hobbs. Alec powiedział tak doktor Hues przez telefon. I wgl przez cały odcinek wszyscy mówili że strasznie sie zmieniła. A to po prostu inna osoba. Nie mam pojęcia kim jest ta Rebecca i skąd sie wzieła ale nie jest tą z psychiatryka.
To w takim razie czemu Emma (albo jej matka już nie pamiętam) jak wyszła z przyjęcia po swoim przemówieniu powiedziała "Annie"?? No to chyba musiała ją kojarzyć z tych zdjęć??