tu wszystko o odcinku 1x11 ktory niestety ukaze sie dopiero w styczniu
"Charisma Carpenter ("Buffy: Postrach wampirów"), która ostatnio pojawiła się w "Nie z tego świata" dołączyła do obsady serialu ABC Family pt. "The Lying Game".
Bohaterką jest Emma, dziewczyna żyjąca w rodzinie zastępczej, która dowiaduje się, że ma identyczną siostrę bliźniaczkę (także graną przez Alexandrę Chando), która została adoptowana przez bogatą rodzinę. Emma wyrusza w podróż, by ją odnaleźć. Serial oparty jest na książce autorstwa Sary Shepard ("Pretty Little Liars").
Carpenter zagra Rebekę "Annie" Sewell, siostrę Phyllis Chamberlain (Sydney Barrosse) i zarazem ciotkę najlepszej przyjaciółki bohaterek, Char. Rebecca powraca do miasta po wielu latach wraz ze starymi wspomnieniami i tajemnicami. Aktorka zadebiutuje w pierwszym odcinku, który zostanie wyemitowany w styczniu." - skopiowane ze strony hatak.
Aaaaaa! Dlaczego jeszcze tak długo?! Dopiero obejrzałam 10 odcinek i emocje jeszcze nie opadły ;). Mam nadzieję, że szybko zleci! Polecacie coś w międzyczasie? Sporo osób mi mówi, że PPL to fajny serial- oglądać?
ja również oglądam PLL i mi osobiście serial się baaaardzo wkręcił :D moim zdaniem klimat serialu jest porównywalny do "the lying game". oprócz tego z nowości to podoba mi się tez "hart of dixie" i " once upon a time". wiec... polecam! :)
polecam Pretty little liars, the secret circle , vampire diaries, american horror story, teen wolf, heart od dixie ;];]
Ooooo nieee! Lepszy jest TLG i to 100 razy. Chociaż to rzecz gustu prawda?
Bardzo lubię Pamiętniki Wampirów, TLG a dopiero później PLL.
Nie mogę się już doczekać kolejnych odc.
Jak myślicie - Ted okaże się prawdziwym ojcem S. i E.?? A sama S. przeżyje ten wypadek? Jestem też bardzo ciekawa, kto siedział za nią z tyłu w aucie. Nie mógł byc to nikt, kto był na przyjęciu, ani też matka, która pokazała się na końcu odc. Może to był wynajęty przez Alec'a Derek ?
Oba seriale są świetne, ale do PLL mam po prostu większy sentyment :)
PW są odjazdowe. No ale koniec, o gustach się nie dyskutuję :)
jak sądzicie, co mogło stać się z Sutton? Straci pamięć i wmówią jej, że jest Emmą?
Może macie jakieś spoilery?
ja uwielbiam oba seriale chodź do PLL czytałam jeszcze książki i ten serial jest fenomenalny:)
pozdrawiam :)
ja wolę PLL niż LG;d ciekawsze jest o wiele, w LG nie ma właściwie jakichś większych zwrotów akcji, ale dość przyjemnie się ogląda;)
Wie ktoś co z napisami do LG ? Tzn, kiedy będą ?
Ja wolę chyba PLL. Jest ... no wg mnie lepsze ;D . Chociaż LG też uwielbiam ;*
Obejrzałam właśnie odcinek po angielsku. Myślę że tą osobą w samochodzie może być Derek wynajęty przez Aleca... dziwne też że Annie w ogóle nie zareagowała na Emmę...
Bo TA Annie, to nie jest ta sama co w szpitalu psychiatrycznym - czyli matka. Mi się też wydaje, że to może być wynajęty przez Aleca Derek - bo "cała" reszta była na przyjęciu...
Mogła to być też matka, która uciekła z psychiatryka, ale wątpię, że chciałaby skrzywdzić swoją córkę.
W książce już od samego początku wiadomo, że Sutton nie żyje. Ciekawe czy w serialu też ją uśmiercili - tylko gdzie ciało i jak ktoś je wyciągnął z zamkniętego auta?
Oglądała bez napisów, ale w zasadzie nie było problemów ze zrozumieniem tak banalnie prostych tekstów ;)
Żałuję, że nie natrafiłam na ten serial jak już by było ze 3 sezony wteeeedy to się nic nie robi tylko ogląda, ogląda, ogląda...
A tak trzeba czekać co tydz. na kolejny odc. :(
No rzeczywiście ze zrozumieniem angielskiego nie było w ogóle problemów. Czyli to całkiem inna Annie?? myślałam że tylko aktorkę zmienili...
ja jeszcze nie oglądałam, właśnie ściągam :). Skoro oglądałyście, co sądzicie o tym odcinku ? Ciekawy ? ;>
Mnie bardzo zastanawia ta paczka na końcu..
Może to od Sutton? Ale wątpię..
Nie wiem dlaczego odnoszę wrażenie, że jest od kogoś dość zamożnego..
zastanawiałam się nad nim, bo w sumie on pasuje... tak łatwo odpuścił Emmie i Ethanowi, mimo, że jest jej ojcem chrzestnym itp, to zbyt podejrzane.
ale jaki miałby motyw, by wysłac ten pakunek?
Ale nie ma z tego korzyści, wręcz przeciwnie.
a poza tym na karteczce było napisane, że ma nadal udawać Sutton, bo jeśli się przyzna kim naprawdę jest, "będzie następna"
Sorry ale nie znam angielskiego i czekam na napisy...stawiam na Travisa on wie ze są 2 dziewczyny a dla niego szantażowanie Emmy to korzyść, no i Alex nadal podejrzany i jego kontakty on też raczej wie że są 2 dziewczyny a może to robota samej Sutton?.w ten sposób chce się odegrać na siostrze?.
fakt, zupełnie zapomniałam o jego istnieniu.
Napisałam wcześniej, że to może Sutton, ale z drugiej strony, ktoś był z nią w tym samochodzie...
Obstawiam Sutton, Aleca lub Travisa, ale mam nadzieję, że zaskoczą nas;)
przez chwilę pomyślałam o Justinie, ale to byłoby baaaaaaaaaaaaaardzo nieprawdopodobne..
W zasadzie ja też nie bardzo :/
I jedna i druga ma jakieś konszachty z Aleckiem.
Rebeka rozmawiając z Aleckiem wspomniała coś o Teddim - prawda? Może to Jego matka...?