Opłaca się oglądać ten serial ? Bo chcę zacząć go oglądać , ale nie wiem czy warto , czy jest
fajny ;) Tych których go oglądają proszę o odp. :-)
Opłaca się, naprawdę warto bo serial świetny i strasznie wciąga :p
Jeden z moich ulubionych a oglądam ich naprawdę dużo :)
Warto go oglądać w każdym odcinku coś się dzieje :) ale masz fajnie żadnej przerwy nie masz i będziesz na bieżąco oglądał od 2 stycznia kolejne odc trochę się zeszło 17 października 2011 ta przerwa była dołująca
Dołujący jest też każdy tydzień, który się przeciąga w nieskończoność, kiedy jesteś MEGA ciekawa co będzie w kolejnym odcinku i co z Sutton ;)
Warto oglądać!!
Ale ja żałuję, że nie ma całych już 3 sezonów, bym mogła zakwitnąć na sofie i ze spokojem wciągnąć się w (prawie) niekończącą się fabułę. Uwielbiam tak oglądać seriale - sezon, za sezonem przez blisko miesiąc :D
Ja tak samo ;P Co do serialu to właśnie pobieram :D
Jestem pewna, ze Ci się spodoba ;)
ja dzis zaczelam ogladac i pochlonelam wszystko naraz :/ po takiej dawce trudno sie bedzie przyzwyczaic do jendego odcinka tygodniowom dobrze ,ze przerwa sie skoczyla i wracaja pozostale seriale :)
o fajnie ze wpadlem na ten serial;p mi juz sie wszystkie pokonczyly, obejrzalem od nowa cala ekipe i 8 sezonow dwoch i pol przez te przerwy;p mam nadzieje ze mnie nie znudzi jak grimm, lost girl czy person of interest;p
ja bym chyba nie dala rady znow ekipy walkowac. mimo ze super serial ale jeszcze raz? :)) zastanawialam sie nad grimm ale widze ze nie ma sensu. ogolnie to juz nie ma co ogladac. na Lying Game trafilam zupelnie przez przypadek w czasie promo PLL. ale juz wszystkie odcinki obejrzalam i znow nie ma co ogladac :/
Możesz jeszcze oglądać np. Teen Wolf , ciekawe jest. Wczoraj zaczęła oglądać. Albo The Secret Circle , też fajne ;)
ogladalam wszystkie dostepne odcinki teen wolf ale nie bardzo mi przypadl do gustu bo ta charakteryzacja wilkolakow byla koszmarna, ogladalam tylko ze wszgledu na Dereka, wychodzi na to ze trzeba isc na odwyk od seriali :)
Ja chyba też powinnam iść na odwyk od seriali ;) Też oglądałam Teen Wolf ze względu na Dereka , jest fajnym aktorem iwg. dobrze zagrał ;))
Fajnie że Derek jest teraz Alfą ;] Nie mogę się doczekać następnego sezonu. Pewnie będzie w Czerwcu czy coś ;/
Tak opłaca się! ja obejrzałem dopiero 7 odcinków... ale powiem Ci, że z odcinka na odcinek ten serial staje się coraz lepszy i ciekawszy! na początku, wcale nie byłem tak zachwycony, ale później przekonałem się, że źle bym zrobił gdybym przestał go oglądać! Jest bardzo dobry POLECAM! :)