Witam Was! Nowe promo odcinka http://www.youtube.com/watch?v=ZUxj69ULjg4 !!! Co
sadzicie ????
To promo pojawiło się zaraz po emisji odcinka..Co sądzę?siedzi i nie wiadomo kiedy wyjdzie bo i może nieletni ale ma dużą kartotekę,no chyba że Alec da mu ofertę do " nie do odrzucenia".I ciekawe która go w więzieniu odwiedziła...No chyba że znajdą coś by go wyciągnąć...
oj szarit, już się nie czepiaj tego że było ono zaraz po emisji. w to nie wątpię, ale dodałam je aby podyskutować na ten temat. Ja jestem w szoku że tyle prasy i mediów było ! z tego co mówi ethan to wydaję mi się że to jest emma, więc niestety biedna rozczaruję się swoim ukochanym. a alec będzie na bank go szantażować tak jak brata, ale zostawi go bo będzie mu na rękę że jeden mniej do rozwiązania zagadki :P
Nie czepiam się tylko stwierdziłam fakt..Pewnie Emma a media? Mercereowie są bogaci a szkoła z tych "lepszych" do tego Alec umiejętnie rozdmucha sprawę zresztą jego (?)przełożony(chyba burmistrz czy jakaś inna szycha) kazał mu zamknąć tą sprawę jak najszybciej..a sprawy piorytetowe robi się tam na pokaz,mimo wszystko biedny Ethan...
obejrzałem to przez przypadek nie lubię oglądać co będzie w przyszłym odcinku nie to ze tydzień czekasz to jeszcze kilka dni na napisy :(
co do tematu mam nadzieje że Emma zostawi Ethana i że zaiskrzy między nią i Thayerem ;)
ciężko go obwiniać wcześniej był z Sutton i ją kochał nie ma co ukrywać "obie" są piękne ja nie wiem czy bym się oparł takiej pokusie hehe:) co do tej sceny miłosnej myślę że tylko skończyło się na pocałunkach i niczym więcej
Na to bym jednak nie liczyła Thayer robi za "brata" bliźniaczkom..a przelotne romanse też o niczym nie świadczą..
To twoim zdaniem Thayer raczej nie zazna miłości w tym serialu :( z żadna z sióstr napisze tak masz racje raczej Thayer robi za przyzwoitkę w tym serialu a szkoda
Sutton zna go od dzieciństwa ale traktuje jak brata i najlepszego przyjaciela,ten krótki romans z nim to z nudów był a nie głębszego uczucia a pocieszanie Emmy też nie będzie niczym więcej jak przelotnym związkiem sorry ale Thayer miłości u bliźniaczek jakiej chce nie zazna,najwyżej jakieś chwile zapomnienia a to raczej go nie usatysfakcjonuje.Liczę że pokaże się w tym serialu jakaś dziewczyna właśnie dla niego...może Cher?
Możliwe że mu wynajdą jakąś dziewczynę tak jak Laurel chłopaka na początku było z niej brzydkie kaczątko a już ma miała chłopaka bo tego kolesia co poznała od śpiewania to chyba będzie jej druga miłość
Cher mi się nie wydaję żeby wróciła do serialu, może po jakim czasie... ale watpię. jeżeli chodzi o Thayera to na pewno któraś z nim będzie miała romans, zobaczycie. On jest naprawdę miły i inteligentny. Z Emmą tworzyli by dobraną parę.