PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

Hey oglądam ten serial od niedawna ale mam dziwne uczucie Déjà vu gdy widze Emme i
Sutton, w sensie okropnie mi to przypomina Vampire Diaries Elene i Katrine (choćby fakt że
jedna nosi wyprostowane włosy a druga pokręcone) Pozatym Alexandra Chando jest
bardzo podobna do NinyDobrev. Wiec chciałam się czy tylko ja tak mam czy inni też?

ocenił(a) serial na 8
aga2713

Już chyba gdzieś był taki temat. One są bardzo do siebie podobne, chociaż Nina jest ładniejsza, mają nawet trochę podobną mimikę twarzy, mówią w taki sam sposób i nawet głosy mają podobne. Ja oglądając pierwszy odcinek TLG też miałam déjà vu.

ocenił(a) serial na 8
Ann11000

miałam tak samo. Po za wyglądem, ten sam głos,mimika.. ale Nina ładniejsza ;] no i TVD lepsze niż LG (choć ten też uwielbiam)

ocenił(a) serial na 8
aga2713

Może i Nina jest ładniejsza, ale sposób w jaki gra Elene jest tragiczny! Emma ma przynajmniej w sobie taki pazur, zadziorność. Ale fakt są bardzo podobne, gdy obejrzałam pierwszy raz LG było to po obejrzeniu TVD i tak patrzyłam na tę aktorkę i myślałam do kogo ona jest podobna, ale po chwili zrobiła taką minę jak Nina i BACH!

ocenił(a) serial na 8
niziolka16

Elena jest taką postacią, jako Katherine jest genialna, zresztą Alexandra jako Emma też jest beznadziejna. Takie bohaterki chyba z założenia mają być irytujące.

Ann11000

Cytuję: "Była brana pod uwagę do roli Eleny Gilbert w "Pamiętnikach wampirów".
:)

UnbelievableMe

Oo, one są strasznie podobne. Ale chyba dobrze, że raczej Nina gra Elenę niż ona.

UnbelievableMe

Cieszę się,że nie dostała tej roli,bo jakoś nie wyobrażam sobie Alexandry w roli Katherine.Elenę mogłaby zagrać z powodzeniem,ale w roli Kath jakoś jej nie widzę ;)

użytkownik usunięty
aga2713

Tak też uważam, że są podobne. Tak jak i Victoria Justice z "Viktoria znaczy zwycięstwo". Czasami wydaję mi się, że jednak Alexandra jest lepszą aktorką od Niny. ale to tylko moje zdanie ;))

Nina jest zdecydowanie ładniejsza i bardziej utalentowaną aktorką.

edyta_54

Też tak sądzę ;)