PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

odc7 

ocenił(a) serial na 9

Wreszcie zaczyna się troche dziać. Od dawna wiadomo bylo ze to Alec rozdzielił bliźniaczki, ale w tym odcinku okazało się ze Ted nie wiedział ze oprócz sutton urodziła się tez emma. Ciekawe jak dalej mają zamiar poprowadzić te wątki Rebecca+Ted i Kristin+Alec,i z kim miały by zamieszkać bliźniaczki jak utworzą się takie pary?

ocenił(a) serial na 7
kociaksiezniczka

Przecież od dawna było wiadomo, że Ted nie wie o bliźniaczkach. Kiedyś była o tym mowa. Odcinek nudny, chociaż mam nadzieję, że Emma wybierze Ethan'a :). No jak to z kim? Oczywiście, że z Kristin i Alec'em. Oni są chociaż dobrzy, Ted jest taki neutralny raczej, ale Rebecca to prawdziwa suk* :)

ocenił(a) serial na 7
Hadley

Podzielam Twoje zdanie chociaż co do Ethana i Emmy to bardziej wole ją z Thayerem ale ten zwiazek jest bez sensu skoro Emma ciągle za Ethanem się ogląda, więc mogą być razem.
A Rebecca strasznie mnie denerwuje i jej zachowanie i sama aktorka a tak na marginesie to strasznie zbrzydła pamietam jak grała w Buffy to była naprawdę ładne a teraz ...

mrau145

Aktorka grająca Rebecce jest irytująca, tej jej fatalne, denerwujące miny. Wiedziałam, że znam ją z jakiegoś serialu i też mnie denerwowała mimiką - Greek.

mrau145

Thayer też jest postacią za którą nie przepadam. Ale ostatnio jakiś mroczny jest jakby coś ukrywał. Alec też nie był lubiany przeze mnie, bo grał bohatera, który wszystkim się zajmuję i likwiduje każdą przeszkodą (Eduardo itp.). Mimo iż nie przepadam za Rebeccą, Thayerem, Alecem i oczywiście za Sutton, to nie wyobrażam sobie, że serial mógłby być tak fascynujący bez nich :) Tworzą dobry klimat i o to chodzi. Irytujące osoby jak Rebeccą też są potrzebne w serialach :)