PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

normalnie łzy mi ciekły jak THAYER żegnał się z EMMĄ .Mam nadzieje ,że ona pojedzie do niego do L.A...:D

ocenił(a) serial na 10
ada565

A mnie tak drażni Sutton że normalnie patrzeć nie mogę na nią

Liwkaaa

no jaka ona chmska nie cierpie jej :(niech ona sb bd juz z tym ETHanem EMMA jest go niewarta zranił ja .Tylko THAyer ...szkoda ze wyjechal :(

Liwkaaa

ty ogladasz tez PLL ?

ocenił(a) serial na 10
ada565

Tak też oglądam

Liwkaaa

i ktory wg cb lepszy :)

ocenił(a) serial na 10
ada565

Uważam że oba są bardzo fajne i bardzo lubię je oglądać.

Liwkaaa

o to tak jak ja :D juz 3 raz bd zaczynac PLL :)

ocenił(a) serial na 10
ada565

Ja też oglądałam 2 razy,jeszcze Plotkarę oglądałam i też mi się podobała

ada565

Thayer nie pasuje do Emmy. Wolę Thayer i Sutton - są dużo ciekawszymi postaciami. A Emma i Ethan są nudni jak flaki.... nienawidzę ich obu.
I co to w ogóle miało być? Gra o to kto może wrócić do domu? Przecież to dom Sutton, Emma nie ma do niego żadnego prawa. Od początku wiedziała że zamiana nie jest na zawsze i zgodziła się na takie warunki, a teraz nagle strzela focha i chce odebrać całkowicie życie Sutton. Eh, nie znoszę Emmy.

Za to bardzo ciekawa jest postać Jordana. Lubię jego i Mads :)

immortal13

nom z tym sie zgodze gra o dom .:D Dziwie sie ze Sutton tak dlugo pozwoliła Emmie byc Sutton.Ja bym nikomu nie oddala takiego fajnego zycia .Ciekawi mnie tylko REBECCA i jej plany -jest taka falszywa.Dziewczny mogly miec inna matke :)

ada565

Tak, Rebecca jest fałszywa i bardzo egoistyczna, mówi że chce złączyć rodzinę, a problemy Sutton w ogóle jej nie obchodzą. Jednak ja lubię takie postaci, są wtedy bardziej intrygujące przez co serial ciekawszy :)

immortal13

dokładnie co jak co ,ale im wiecej czarnych charakterow tym ciekwiej jest sie czego bać.Uwazam ,ze to jest super serial ,choc raz zaczełam ogladać i wylaczyłam dopiero za drugim razem sie udało i jak zaczelam to tak mnie wciagnelo ,że od razu 5 odcinkow jak PLL :D

ada565

Pretty little liars?

immortal13

dokładnie :D tez chyba ogladasz ?

ada565

Nie, nie oglądam. Po prostu dużo znajomych ogląda więc już spotkałam się z tym skrótem. Kiedyś ktoś mnie przekonał, więc spróbowałam 1 odcinek, ale to totalnie serial nie w moim stylu. Postaci wydawały mi się takie strasznie "laleczkowate" jeśli wiesz co mam na myśli i bardzo sztucznie grali. I brakowało mi tam takiej sarkastycznej i złośliwej postaci, takiej z mocną osobowością. Bardzo lubię filmy z takimi osobami, wtedy serial nabiera życia.
Wiem że dużo osób lubi PLL więc coś w tym musi być, ale to na pewno nie dla mnie.

immortal13

a godny polecenia w stylu TLG ?poogladałabym coś nowego

ada565

Ringer
Jest w stylu TLG a moim zdaniem nawet dużo, dużo lepszy. Ma niestety tylko 1 sezon, ale przez to masz pewność że nie zrobił się nudny z biegiem czasu.

A oglądasz The vampire diaries?

immortal13

o fajnie podoba mi sie nawet jak bd miec wolna chwile z chęcią obejrze :D

obejrzałam 1 odcinek :( he he malo :ptak srednio mnie wciaga :)miałam we ferie posiedziec nad tym ,ale jakos sie zlozyło :(.....,,ze sie nie udało ......a po jtr do szkoły :( i chyba tym bardziej nie dam rady :)

ada565

1 odcinek rzeczywiście był słaby, ale potem się rozkręca i jest całkiem nieźle, no ale to wszystko kwestia gustu. Ja mam słabość do Morgana (dołączył w 2 sezonie) więc na razie nie porzucę tego serialu

Ale Ringer obejrzyj koniecznie :)

immortal13

spoko :D jak sie tylko okazja nadarzy :)

dzięki