PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

masakra czekać az 9 miesięcy na 2 sezon... juz nic nie pamietam z 1 i musialam połowe serialu obejrzec zeby skumac o co chodzilo... straca polowe widzow przez to ze trzeba bylo tyle czekac....
jutro dopiero 1 odc 2 sezonu obejrze... ciekawe czy warto bylo czekac ..

ocenił(a) serial na 10
meredith21

prawda ;/ też nic nie pamiętam już ;p

ocenił(a) serial na 8
meredith21

Mysle, ze warto!

binky

ogladalam 1 odc i niezly byl :D ale kurde przez caly sezon beda ciagnac jak to Sutton z Rebecca (nie mowiac brzydko) r*** w 4 litery Emme i knuja za jej plecami jaka to niby rodzine stworza.... i Emma o zlotym sercu odkryje w koncu prawde i co sie stanie.. bedzie dramat czy nie ?!, <--- mam nadziejeze tak to nie bedzie wygladac ;p tylko maja lepszy pomysl :)

ocenił(a) serial na 6
meredith21

No to chyba nie oglądałaś odc uważnie bo ja po obejrzeniu tego przypomnienia wszystko od razu wiedziałam...

kalisiao

LOL a ty nie czytasz uważnie ... "juz nic nie pamietam z 1 sezonu i musialam połowe serialu obejrzec zeby skumac o co chodzilo... (...)
JUTRO dopiero 1 odc 2 sezonu obejrze.."

meredith21

Dokładnie. Też już nie wiele pamiętałam. Ale po 2x01 sobie w miarę przypomniałam.
Ale mam jedno pytanie. Nie wiem czy to było wytłumaczone w 1 sezonie, nie pamiętam. Bo w 1 odcinku siostry już się znały, rozmawiały ze sobą przez internet. Ale czy było wytłumaczone jak w ogóle się znalazły, skąd dowiedziały się że mają siostrę??

immortal13

nie .. bylo wspomniane tylko, że Sutton znalazła Emme (jak zaczęla robić za detektywa w sprawie matki)

meredith21

Dziwne, że Emma nie pytała o konkrety, widać jest za tępa. Wolę Sutton, mam nadzieję ze w tym sezonie będzie się częściej pojawiać, bo w poprzednim to głównie była Emma :/

immortal13

hahahahaha masz racje np nie kumam tego niby Emma jest ta mądrzejszą ale zbiera 5 oceny dla Sutton a przecież wiecznie nie będzie żyła jej życiem i przez to będzie mieć liceum w plecy LOL (ja tam bym wolała na siebie robić.. zwłaszcza wiedząc, że mojej siostruni zawsze wszystko łatwo przychodzi..) i to przedłużanie tego bycia Sutton.. trochę żałosne.. i to w jaki ona "genialny" sposób uświadamia sobie intrygi Sutton haha... Emma życiowo jest głupiutka.. daję się tak manipulować...
*(najbardziej szkokowała mnie ostatnia scena z ostatniego odc 1 sezonu Sutton i Rebecca LOL) :D

meredith21

Może myśli że będzie mogła na zawsze przejąc jej życie. Ale czuję że już niedługo Sutton je jej odbierze. Ta cała Emma i ten Ethan są siebie warci. Obaj nudni i przewidywalni. Nie to co Sutton, też mnie zaskoczyło że ze sobą współpracują, ta to się zawsze dobrze ustawi :)

immortal13

hahaha dokładnie masz racje co do Ethana i Emmy i co do Sutton ;p ta zawsze "wie którymi drzwiami wejść" :p czekam co bedzie dalej bo cos plan Rebbecci chyba nie wypali :D

meredith21

Bo ten serial to, niestety jeden z tych gdzie :dobro zwycięża" czy tam raczej nuda - zwał jak zwał.
Myślę że może Reb jeszcze nie jedno wymyśli, to dopiero początek sezonu. Ciekawi mnie ten nowy, syn Reb?? Totalnie mnie to zaskoczyło

immortal13

w ogóle dzięki jej postaci cos się będzie działo :D ale dziwi mnie skoro Rebbecca planuje "szczęśliwą" rodzine to ciekawe czemu zwleka żeby Em się dowiedziała o co tu w ogóle chodzi ;p

meredith21

Bo chce się też obłowić. A wie że jakby Emma się dowiedziała to już by poleciała z mordą do wszystkich i Reb nie miałby kasy Aleca.

immortal13

buahahaha ale spuentował-eś/aś :)