PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

szukam serialu

ocenił(a) serial na 6

Szukam serialu z podobnym motywem jak tutaj, gdzie dzieciak z trudna przeszłością trafia do bogatej rodzin itp. Oglądałem już the O.C. Znacie jakieś? Ewentualnie może być jakiś film.

lpojar

Może nie do końca "dzieciak z trudną przeszłością" (bo jedną z dwóch bohaterek jest dziewczyna, która w dzieciństwie ogłuchła i wychowywała się raczej w średnich warunkach), ale fajny jest serial "Switched at birth". :)

lpojar

Jest takis erial bardzo ciekawy i popularny na maxa tajemniczy. Pretty Little Liars. Jest on wyprodukowany przez tych samych twórców co The Lying Game.

ocenił(a) serial na 6
Bezsenna14

oglądałem parę odcinków, ale gdzie tam masz motyw o którym pisałem?

lpojar

Po prostu zazwyczaj ludzie którzy oglądają The lying game zaczynają oglądac PLL i jest to fajny serial

ocenił(a) serial na 8
lpojar

Podobny motyw jest w RINGER. Bardzo fajnym serialem jest PLL, a serialem, w którym się zakochałam Pamiętniki Wampirów:).

użytkownik usunięty
lpojar

ja od siebie polecam ten dziewczyna z ciężkim życiem odnajduje rodziców żeby podpisali jej papiery dzięki którym będzie mogła sama mieszkać i żyć, lecz są przyznaje opiekę nad nią właśnie tym rodzicom, ogólnie fajny serial i genialny aktor który gra ojca :)
http://www.filmweb.pl/serial/Druga+szansa-2010-501625