PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=813197}
8,0 70 tys. ocen
8,0 10 1 70270
6,4 23 krytyków
The Mandalorian
powrót do forum serialu The Mandalorian

7 odcinek

ocenił(a) serial na 8

7 odcinek zaorał, dostałem wszysrko czego chciałem od tego seriaku. Już myślałem że dalej Mando będzie się bezcelowo błąkał a tu niespodzianka. Na razie najleoszy odcinek ze wszystkich.

ocenił(a) serial na 2
WTTW_FILM

Jak widać nie jesteś zbyt wymagający. Wystarczy zaorać.

ocenił(a) serial na 8
matzek

Chcę dobrej rozrywki od tego serialu bo do tego został on stworzony, dostałem i jestem zadowolony.

ocenił(a) serial na 7
WTTW_FILM

7-go jeszcze nie oglądałem ale już 6-ty był mega.

ocenił(a) serial na 8
aronn

6 się słabo skończył, bez sensu że ich zostawił przy życiu, jakby ich wybił to było by coś ale wiadomo, family friendly musi zostać zachowane.

ocenił(a) serial na 7
WTTW_FILM

No tak tu był mały zgrzyt,może bardziej chciał ich ośmieszyć,że to teraz oni są w celi zamiast niego.

ocenił(a) serial na 8
aronn

nie logiczne, narobił sobie kolejnych wrogów, na pewno gdyby się wydostali będą chcieli zemsty.

ocenił(a) serial na 6
WTTW_FILM

Moim zdaniem najgorszy z całej serii dotychczas. Miałem wrażenie że maczał w nim palce Rian Johnson, bo pomysł na zasadzie "Pójdźmy wprost do legowiska smoka, ale to będzie genialne... Nikt się tego nie spodziewa"

ocenił(a) serial na 8
Scrach

a czy miał wybór? mógł zaryzykować albo do końca życia uciekać

ocenił(a) serial na 6
WTTW_FILM

Naiwność poziom ninja... Zaufajmy gościowi którego zdradziłem, postrzeliłem, a potem pójdźmy do kwatery Imperialsów i zastrzelmy ich szefa, którego również zdradziłem i zabiłem jego ludzi. Oczywiście mając przy sobie naszego cennego przyjaciela... Dramat

ocenił(a) serial na 8
Scrach

co byś zrobił na jego miejscu? uciekał całe życie z szansą na kulkę w łeb przy sraniu w krzakach? Wolałbym zaryzykować.

ocenił(a) serial na 6
WTTW_FILM

Zrobiłbym rekonesans ;-)