Serial The Mandalorian jest częścią uniwersum Gwiezdnych Wojen, wiec jeśli tego uniwersum nie lubisz to nie ma sensu oglądać tego serialu...
Wlasnie lubie ale czemu ja nic nie wiedzialem.o tej produkcji. Dobre to opisz s 3 zdaniach o czym to prosze
Za bardzo nie wiem jak to możliwe że nie wiedziałeś o tym serialu, ponieważ był mocno reklamowany w necie (artykuły i zwiastuny nawet na filmwebie). Nie wiem czy wyjdą mi 3 zdania ale jedziemy z tym :).Akcja serialu ma miejsce kilka lat po upadku Imperium (Powrót Jedi) a główny bohaterem serialu jest tytułowy Mandalorian, który jest łowcą nagród. Serial właśnie pokazuje jego prace lata po planetach poszukując celów wyznaczonych przez gildia łowców. Poza tym w tle serialu widać wpływ wojny galaktycznej na niektóre planety, szczególnie te które są poza nową Republiką (ponieważ Mandalorian działa na takich planetach). W serialu widzimy też upadłe Imperium, które ma już nie wielki wpływ na sytuacje w galaktyce. W serialu widać również kulturę / tradycje rasy Mandalorian bardzo polecam serial.
Sorry że z opóźnieniem odpowiadam.