PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=813197}
8,0 70 tys. ocen
8,0 10 1 70270
6,4 23 krytyków
The Mandalorian
powrót do forum serialu The Mandalorian

Właśnie straciłem 30 minut życia wymieniając minusy Mandaloriana, by na końcu dostać error od Filmwebu.*rage większy niż Vadera na Mustafar*

Napiszę więc powtórnie tylko ostatni akapit - wysyłając przesłanie do was wszystkich - może być lepiej, nie zadowalajcie się byle czym! Świat Gwiezdnych Wojen ma setki historii i ta zaprezentowana w serialu jest BARDZO słabej jakości. Nie problem odwzorować świat Gwiezdnych Wojen, oddać jego ducha. Możemy dostać DOBRĄ historię bez logicznych dziur i nieścisłości, która powtórzy wszystkie pozytywy jakie ma do zaoferowania Mandalorian bez powielania wszystkich jego wad. Nie oceniajcie tego serialu tak wysoko, zrewidujcie swoje oceny. 8.4/10 - tyle ma Mando - czy na prawdę ten serial zasługuje na ocenę wyższą niż KAŻDE z dzieł Lucasa? Imperium kontratakuje ma ledwo 8.1! Ludzie, opanujcie się, wymagajcie od Disneya więcej, bo inaczej nadal będziecie dostawać niskiej jakości historie, płytkie, dziurawe.. Pozdrawiam wszystkich fanów i niech w tych mrocznych czasach panowania Imperium Disneya Moc będzie z nami wszystkimi.

ocenił(a) serial na 9
Azejzel

Oj znam ten ból xD
Jak dla mnie spoko serial, ale może dlatego, że przy tych 3 filmach dla debili wypada o niebo lepiej. Tak jak prequele oceniam nisko, ale przy disneyowym crapie to arcydzieło. Tylko 4 odcinek był totalnie beznadziejny, trochę mi przypominał swoją głupotą i niską jakością Last Jedi.

ocenił(a) serial na 8
Azejzel

Ledwo 8.1?
8.1 to jest 'ledwo'?

Leszy2

Mando miał 8.4, teraz 8.3. Tak, 8.1 to ledwo.

ocenił(a) serial na 8
Azejzel

Nie. Wyniki powyżej 8 to nie jest 'ledwo'. To jest bardzo dobry wynik.
To, że spada to efekt zwiększania ilości głosów, naturalna tendencja, Ocena zawsze ma tendencję dążenia do wartości środkowej.

Leszy2

Wyjaśnię Ci łopatologicznie, chodzi o to, że Mandalorian ma znacznie zawyżoną ocenę(8.3 w tym momencie) - w porównaniu do niego Imperium Kontratakuje ma LEDWO 8.1. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

ocenił(a) serial na 8
Azejzel

Imperium Kontratakuje figuruje w statystyce filmwebu od zawsze i ma prawie 384 tyś ocen, Mandalorian ma raptem niespełna 16 tyś ocen. Imperium zajmuje 42 miejsce w rankingu.

Leszy2

Dodam sobie mail z Twoją odpowiedzią do gwiazdek i Ci za rok odpiszę mądralo. Z 8,3 poniżej 8 nie spadnie.

ocenił(a) serial na 9
Azejzel

ale ma już 8.1 xD

ocenił(a) serial na 10
Azejzel

Nie ma co porównywać seriali do filmów bo seriale w zasadzie zawsze maja większe oceny.
Azejzel  a zanim zaczniesz się użalać to najpierw wypadało by wystawić ocenę temu serialowi bo po Twojej wypowiedzi nadal nie wiem na ile go oceniasz.

soulfly777kris

I jeśli Ci nie napiszę to się nie dowiesz - mam ukryte oceny. Oceniam całość na 3 za warstwę wizualną. Reszta przy tym budżecie to piach tysiąclecia.

ocenił(a) serial na 7
Azejzel

To nowa trylogia wtedy powinna dostac jeden :D

ocenił(a) serial na 10
Azejzel

siara generalnie taka ocena