Właśnie straciłem 30 minut życia wymieniając minusy Mandaloriana, by na końcu dostać error od Filmwebu.*rage większy niż Vadera na Mustafar*
Napiszę więc powtórnie tylko ostatni akapit - wysyłając przesłanie do was wszystkich - może być lepiej, nie zadowalajcie się byle czym! Świat Gwiezdnych Wojen ma setki historii i ta zaprezentowana w serialu jest BARDZO słabej jakości. Nie problem odwzorować świat Gwiezdnych Wojen, oddać jego ducha. Możemy dostać DOBRĄ historię bez logicznych dziur i nieścisłości, która powtórzy wszystkie pozytywy jakie ma do zaoferowania Mandalorian bez powielania wszystkich jego wad. Nie oceniajcie tego serialu tak wysoko, zrewidujcie swoje oceny. 8.4/10 - tyle ma Mando - czy na prawdę ten serial zasługuje na ocenę wyższą niż KAŻDE z dzieł Lucasa? Imperium kontratakuje ma ledwo 8.1! Ludzie, opanujcie się, wymagajcie od Disneya więcej, bo inaczej nadal będziecie dostawać niskiej jakości historie, płytkie, dziurawe.. Pozdrawiam wszystkich fanów i niech w tych mrocznych czasach panowania Imperium Disneya Moc będzie z nami wszystkimi.
Oj znam ten ból xD
Jak dla mnie spoko serial, ale może dlatego, że przy tych 3 filmach dla debili wypada o niebo lepiej. Tak jak prequele oceniam nisko, ale przy disneyowym crapie to arcydzieło. Tylko 4 odcinek był totalnie beznadziejny, trochę mi przypominał swoją głupotą i niską jakością Last Jedi.
Nie. Wyniki powyżej 8 to nie jest 'ledwo'. To jest bardzo dobry wynik.
To, że spada to efekt zwiększania ilości głosów, naturalna tendencja, Ocena zawsze ma tendencję dążenia do wartości środkowej.
Wyjaśnię Ci łopatologicznie, chodzi o to, że Mandalorian ma znacznie zawyżoną ocenę(8.3 w tym momencie) - w porównaniu do niego Imperium Kontratakuje ma LEDWO 8.1. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Imperium Kontratakuje figuruje w statystyce filmwebu od zawsze i ma prawie 384 tyś ocen, Mandalorian ma raptem niespełna 16 tyś ocen. Imperium zajmuje 42 miejsce w rankingu.
Dodam sobie mail z Twoją odpowiedzią do gwiazdek i Ci za rok odpiszę mądralo. Z 8,3 poniżej 8 nie spadnie.
Nie ma co porównywać seriali do filmów bo seriale w zasadzie zawsze maja większe oceny.
Azejzel a zanim zaczniesz się użalać to najpierw wypadało by wystawić ocenę temu serialowi bo po Twojej wypowiedzi nadal nie wiem na ile go oceniasz.
I jeśli Ci nie napiszę to się nie dowiesz - mam ukryte oceny. Oceniam całość na 3 za warstwę wizualną. Reszta przy tym budżecie to piach tysiąclecia.