musi być sedzon 2 bo lipa będzie.. mało się nie popłakałam rzy ostatnim odcinku.. w duchu cieszę się że braian umarł, bo Alek cały czas dostawał za nic.
mi się wydaję, że drugiego sezonu nie zrobią. ta stacja ma coś takiego w sobie, że nie robi kontynuacji, chociaż idąc przykładem PLL może jednak zrobią, tzn dorobią 12 odcinków do 1 sezonu, a później zaczną drugi.
Mam nadzieje że zrobią 2 sezon ...
I jestem zła że to Braian nie żyje .. Mnie Alek irytuje swoim byciem i zachowaniem <ehm >
Każdy ma prawo do swojego zdania.....o gustach się nie dyskutuje ;)) Jak dla mnie Alek jest uroczy
Tak kazdy ma gusta i gusciki. Braian nie zyje ok to wiemy. Ale co z reszta z Jasmin jej matka i matka Chloe ? Nie moge sie doczekac nastepnych odcinkow ^^
Ludzie, spokojnie. Jestem pewny, że Brain żyje. Przecież to ledwo cały pocałunek był. Na pewno stracił przytomność i się ocknie.
Mnie również się wydaje, że Brain żyje. Mam wrażenie, że przy morderstwie tego pierwszego z którym się całowała ktoś maczał palce i Brian tylko stracił chwilowo przytomność/jest sparaliżowany i mu minie (było mówione, że pocałunek Mainów może zabić lub sparaliżować) Oby był drugi sezon i odpowiedź ;-)
Tak, tak właśnie było. To właśnie ludzie ojca Braiana wykończyli tamtego chłopaka, nie Chloe.
Pewnie tak się okażę, o ile będą kolejne odcinki :)
tu macie petycję : http://www.petitionbuzz.com/petitions/tnlock - może to coś da, kto wie ? A jeśli nie to co nam szkodzi :D
na pewno Brian żyje...niektórzy są tacy niedomyślni i od razu kurde panika, że nie żyje.....
a co do Aleka tak uroczo irytuje ;)
Ta aż chce mu się dać w pysk ;o, nie lubię jak ktoś się uważa za superman'a i, że wszyscy mają koło niego skakać.
Co do 1 postu, dziewczyno ty w ogóle oglądałaś ten serial ? czy tylko ostatni odcinek. Przecież była rozmowa ojca Brian'a z tym typem i to on zabił tego chłopaka.
Jestem w szoku, dlaczego zrobili krótkie odcinki. Wolałabym, żeby zrobili około 24-22 odcinków tzw. jak Pamiętnik Wampirów. ;)
ludzi mają różne gusty ;)
PS. Nawet jeśli ktoś nie lubi tego typu chłopaków, to przecież Alek zmienił się w ostatnich odcinkach....
Tyle tylko ,że teoretycznie to on jest supermanem ;D
A i liczę w duchu ,że oni uśmiercili Briana bo..
W serialu Tru Calling kiedy widowni nie spodobała się postać wprowadzona w 3 odc ją usunęli ;D Więc oby tak się stało i tu bo ponoć dużo amerykańców pisało na ich e-maile ,że nie chcą Briana tylko Aleka ;D I oby zdziałali bo jak on będzie żył to się do niego przejdę i już nie będzie -.-
Zepsułaś mi caly odcinek,pisząc że Brian umarł. Robi sie SPOILER kobieto ;] i P.S mam nadzieję,że w sezonie okaże się,żę Brian rzeczywiscie nie zyje,denerwowal mnie jak cholera,strasznie sztuczny.
To ja z chęcią napisałbym do nich mjela zabijce ALECA. On dopiero wkurza, Braian jest w porządku. I na pewno żyje. A najlepiej nie wchodzić na filmweba jeśli nie jest się na bieżąco bo spojlery są wszędzie.
odcinek był już dawno, więc to nie spoiler :/
trzeba było nie wchodzić na forum, przed obejrzeniem odcinka, jeśli się nie chce zepsuć niespodzianki.
przecież zawsze na forach roi się od spoilerów, można było to przewidzieć ;)
Weszłam po to żeby zobaczeć,który to odcinek,bo ogladam sporo seriali na raz i trudn mi okreslic czy juz ogladalam dany odcinek czy nie,a tu przy odcinkach sa daty,ktore mi w tym pomagaja.
WIELKIE DZIĘKI za wiadomosc, ze Brian umrze. Jestem przy 5 odcinku, POZDRO :*******
nie wchodzic na co ? Ale w temacie to bylo,a pod tym,że Brian umarł,nawet nie wchodzilam na ten temat,tylko na głownej stronie to pisało i cóż ;].