PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=876630}
7,1 25 tys. ocen
7,1 10 1 25353
7,0 43 krytyków
The Office PL
powrót do forum serialu The Office PL

...i na tym chyba już zakończę przygodę z tym... czymś.

użytkownik usunięty
puszkwa

to tylko zwiastun, ale mnie mocno zniechęcil. Pomijajac przepasc aktorska miedzy Michealem Scottem a jego polska podrobka to nawet sceny w ktorych pracownicy "zwierzaja sie" do kamery wypadaja sztucznie. Warsztatowo kiepsko. Pan Woronowicz z jakas dziwna maniera, jakby gral w teatrze. Pomieszczenie niby słuzbowe ale jakies takie zbyt jasne, zbyt wesole, wrecz cukierkowe. Plus charakteryzacja, w amerykanskim biurze aktorzy jasne sa "pomalowani" ale w ten sposob zeby wygladac jak w ciagu KOLEJNEGO dnia pracy. Turaj charakteryzacja niczym sie nie rozni od zwyklego serialu, nie widac po nich ze pracuja w biurze, widac ze graja w serialu i to polskim. Moze przesadzam, ale dla mnie roznica jest olbrzymia.

identyczne mam odczucia co do charakteryzacji, bardziej teatralnie....

Gf Darwin mogliby to zrobić

ocenił(a) serial na 8
RezZer

Nie ma jak oceniać serial po zwiastunie xD

punks1989

Gdzie w wypowiedzi o charakteryzacji widzisz ocenę serialu? Ja widzę ocenę charakteryzacji no ale coz. Szczaja ci w twarz a ty pewnie mówisz, że pada

ocenił(a) serial na 8
RezZer

a do Ciebie mówiłem? co się prujesz?

punks1989

"RezZer Nie ma jak oceniać serial po zwiastunie xD" no z tego co widzę to chyba tak, a jeśli nie to już nie ja błędnie oznaczam osoby do, których piszę