The Office PL
powrót do forum 3 sezonu

Dowód na to, że w Polsce też można zrobić bardzo dobry serial komediowy!Dla mnie 10/10!!

ocenił(a) serial na 7
Boomslang76

Dokładnie ten serial potrafi rozbawić.Cała obsada daję radę,ale Darek-Gargamel najlepszy he he

jazdowicz2666

serial najlepszy chyba jaki do tej pory oglądałem, śmiechom nie ma końca :D oglądam chyba trzeci raz już :D trzeba zrozumieć ten humor, a mnie on bardzo odpowiada. nie moge się doczekać kontynuacji i 4 sezonu!

jazdowicz2666

Darek - prawdziwy twardziel :)

ocenił(a) serial na 8
Boomslang76

Potwierdzam 10/10

Boomslang76

zwłaszcza że to jest kopia office...... wyprodukowanego w US.

ocenił(a) serial na 9
ChubakaCieLubi

Na świecie jest 12 wersji serialu, w przygotowaniu 13, więc zbrodni nie widzę A polska wersja bardzo fajna.

ChubakaCieLubi

Zwłaszcza że office wyprodukowane w US samo jest kopią oryginalnego Office wyprodukowanego w UK xD

Sgt_Pepper

czyli to kopia kopii kopii.

ocenił(a) serial na 8
ChubakaCieLubi

chyba nie rozumiesz, czym jest licencja... i jak wiele seriali w ten sposób nakręcono

KamishaElaine

To że sprzedano licencje to jedno ale zanim ją sprzedaż serial musi odnieść sukces, tak było z nianią która była kopią amerykańskiego serialu czy Brzyduli, która była kopią latynoskiego serialu. Dalej to nie są oryginały, tak samo jest z Breaking Bad i Metas Tasis. Ciekawe że ludzie jednak znacznie gorzej reagują na te tak zwane odgrzane seriale.

Boomslang76

Ty tak na poważnie? Przecież to jest żenujące. Polska wersja nijak się ma do US. ogląda się z zażenowaniem i zero śmiechu. raczej wstydzisz się za aktorów, że biorą w tym udział. jednak jeśli ktoś to ogląda i go to bawi to już współczuję serdecznie i nie chciałbym być z kimś takim na wspólnej imprezie.

Dustgrow

To co tam jest takiego "żenującego"?

ocenił(a) serial na 5
jan_niezbedny0

Wszystko.

ocenił(a) serial na 10
Aldon

Zluzuj majty. Mniej frustracji, więcej inspiracji, tak jak i w tym serialu.

Dustgrow

Ale tak w sumie to oglądając the office Amerykańskie i patrząc na niektóre akcje Michaela to czułem podobny poziom żenady co w Polskiej wersji. Więc to to dla mnie nie jest tak że to ma być tylko śmieszne tylko właśnie dobrze wywarzone wykręcanie od cringu i śmieszne akcje.

ocenił(a) serial na 1
Boomslang76

Hahahaha ,no dla takich "inteligentnych" jak Ty ... Proszę jak to oglądasz to zostaw dla siebie i nie oceniaj w necie ,bo naprawdę wstyd ...

ocenił(a) serial na 10
jdjdj_filmweb

Właśnie skończyłem 4 serię, to jest lepsze od amerykańskiej i nawet od angielskiej!I w dupie mam opinię na swój temat takich czopów jak ty.

jdjdj_filmweb

A co to za ocenianie innych Panie "inteligentny" inaczej. Napór twej oświeconej wiedzy zmusza Cię do takich wysrywow w internecie? Smutne życie...

ocenił(a) serial na 1
Popcat_2000

Dziękuję smutnego życia nie mam,po prostu bawi mnie poziom gustu filmowego/serialowego w tym kraju.

Boomslang76

Sorry coś źle mi się kliknęło. Chciałem napisać, że jestem wielkim fanem amerykańskiego i angielskiego The Office, ogladalem wszystkie odcinki i zakładałem z góry że Polska wersja będzie mega słaba. I pierwszy sezon był raczej średni, drugi był już dobry a trzeci jest świetny, nie wiem nawet czy nie lepszy od oryginałów. Zacząłem oglądać dopiero kilka dni temu, więc dopiero kończę trzeci sezon, ale jestem mega zaskoczony wysokim poziomem i jakością tego serialu.

Boomslang76

Dokładnie, wreszcie jakiś dobry polski rozśmieszacz. Nie kumam tych, co na ten serial jojczą, to chyba tacy, co nie śmieją w ogóle, albo bawi ich powszechny w tv "humor" na poziomie żenady, jak polsatowe "gale kabaretowe".