Prawda Moinique to była czyli zniwa pewnie dokończą lub Monique to ta czwarta czarownica co miała ożyć bo 4 miały powstać a powstał Papa Tunde i jakieś 2 jeszcze to czwartą może być Monique, Selest/Sabin może zrobiła małą przysługe Sophie w końcu rok ze sobą żyły i się przyjaźniły :)
Wiesz szczerzę wątpię, że Celest przywróciła by Monique z racji na jej powiązania z Sophie. Jeśli tak się stało, to napewno miało to mieć jakiś cel. A jeśli czwartą z dziewczyn nie jest siostrzenica Sophie, to bardzo możliwe, że Celest będzie chciała odzyskać swoją postać z powrotem.
To jest Monique bo specjalnie obejrzałam żniwa i promo i to w 100% ona. Ja bym chciała żeby to było w związku z przywiązaniem do niej ( rok z kimś to nie jest krotko ) , lubie takie troche uczuciowe powody od spisków :)
Wiem, wiem. Ale mi bardziej chodziło o to, że Monique nie została przywrócona przez Celeste. W każdym razie to są jedynie moje przypuszczenia, ale dlaczego nie pojawiła się ona wraz z Papa Tunde, Bastianą oraz tą trzecią czarownicą? Czy mogłoby to mieć związek z tym, że poświęcone dziewczyny miały przebywać w 'odchłani'?
Rzeczywiście to może być ona. Może udało im sie ożywić dziewczyny i dlatego też jest przerażona, bo obudziła sie we własnym grobie....
W zdj zobaczyłam jak Reb z jakimś gościem ( jestem pewna, że to wilkołak ) trzymali się za ręce. Nie wiem kim jest gość ale dla mnie wyglądało to jak "wyznanie" zobaczcie są na fejsie.
Ciekawi mnie tylko dlaczego Hayley została uwięziona w rezydencji z innym wilkołakiem wiem tyle, że ma na imię Jackson lub nazwisko. Może Celest wyczuła, że to przez krew dziecka Papa Tunde stracił moc?? I chce się pozbyć jej??
Jestem ciekawa reakcji Elijah jak dowiedział się, że Sabine to Celest musiał być w szoku ehehe :D.
Celest wie o tym, że Hayley nosi dziecko Klausa i że ono dużo dla niego znaczy. Klaus zabił Celest i tera ta chce sie zemścić na nim, dlatego pewnie szuka Hayley. Taka jest moja teoria
Elijah nie pozwoli sprzywdzić Haley ani dziecka. Już sie nie moge doczekać ich konfrontacji bo napewno bedzie
Był fragment gdzie Celest gada z Elijah o zdradzeniu Klausa, może to też odwrócenie uwagi. W tej samej chwili ktoś(zostało jeszcze dwójka lub trójka wiedźm wskrzeszonych)nasłany przez Celest idzie po Hayley...
Właśnie dziękuję :D.
Było widać taki fragment, że Celest chce by Elijah zdradził ale nie zrobi tego wiadomo przecież.
Oby tylko nie odżyły dawne uczucia do Celest. bo zabije twórców.
Ale wydaję mi się, że Bastiana stała za tym uwięzieniem Hayley, a nasz rycerz ruszy na ratunek!! Hahaha :D ( rozmarzyłam się )
Jak myślicie co mogło się wydarzyć jak Elijah rzucił jednego wampira o ścianę??