https://www.facebook.com/photo.php?
v=538626362911391&set=vb.374781015962594&type=2&theater
Wątek Marcel i Rebekah bardzo intrygujący, ciekawe co ta dwójka ma za skórą. Nie mogę się już doczekać! :)
Chyba ta wiedźma będzie chciała w jakiś sposób by Klaus dowiedział się przez kogo opuścił swój własny dom.. Bardzo ciekawe i ciekawa jestem jak to się potoczy :D
Elijah wyrwie trochę serc :D
W zwiastunie co trwa 0:31 sek w 19 sekundzie widać gołą barkę Elijaha i jakiś tatuaż lub cuś ma na sobie, Hayley go tam prześwietla od góry do pasa:D
Po zastanowieniu myślę, że po co woła Hayley rozbierając się przy tym?? Więc wpadłam na to, że jakaś wiedźma cosik mu zrobiła i potrzebuję pomocy Hayley. Dlatego była w takim osłupieniu.
Już jutro odc. Nie mogę się doczekać. Przecież ja w szkole nie wysiedze :D
Jestem ciekawa co bd z Reb i z Marcelem.. Polecam obejrzeć kanadyjskie promo odc trwa aż 16 sek. Nawet dużo pokazali.
Też nie mogę się doczekać :)
Obejrzałam to kanadyjskie promo i też jestem strasznie ciekawa o co z nimi chodzi ;D Chociaż współczuję Rebece
Jakby Reb nie zaczęła kombinować z Marcelem to byłoby dobrze. W sumie to jej się należy kara.
Jestem zadowolona, że Reb odważyła się sprowadzić ich ojca żeby Klausa wystraszyć, należy mu się za to jak traktował rodzeństwo.
dokładnie, nie pamiętam zbyt dokładnie, ale dlaczego Klaus był/jest taki przeciwny związkowi Rebeki i Marcela? Przecież nie kombinowała by gdyby nie trzeba było.
Chciał zrobić z Marcela swojego " pupilka " , " Klaus2" sądził że bycie Marcela z Reb nie zrobi z niego takiego twardego i niepokonanego.
Może w końcu siostrzyczka nie będzie taka zawzięta na brata bo jak widać ma coś poważnego za skórą ...przestanie się użalać jaka to pokrzywdzona była przez niego....?
Czy to nie jest dalej jakoś powiązane z tym,że sprowadzili ich ojca do miasta ??