PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45088
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

CELEBRACJA ŻYCIA — Hayley (Phoebe Tonkin) stawia czoła nieoczekiwanemu wrogowi, gdy
ona i jej nienarodzone dziecko stają w obliczu niebezpieczeństwa podczas stypy upamiętniającej
zmarłego członka społeczności. By ratować Hayley, Klaus (Joseph Morgan) i Elijah (Daniel
Gillies) werbują do pomocy Genevieve (gościnnie Elyse Levesque), która boryka się z
utrzymaniem kontroli nad Daviną (Danielle Campbell) i innymi młodymi czarownicami. Cami
(Leah Pipes) mówi Marcelowi (Charles Michael Davis), że Francesca (gościnnie Peta Sargeant)
jest zdeterminowana by odnaleźć tajemniczy klucz, który może odsłonić rodzinny sekret. W
międzyczasie, Klaus, cierpiąc z powodu koszmarów ze swoim ojcem Mikaelem (gościnnie
Sebastian Roche), zmuszony jest do przyjrzenia się swej burzliwej relacji ze swym adoptowanym
synem Marcelem.

Premiera odcinka odbędzie się 29 kwietnia.

ZWAISTUN : http://www.youtube.com/watch?v=eqabB9npF80

Mikael: Witaj chłopcze.

Klaus: Mój ojciec dosłownie śmieje się ze mnie zza grobu. Świat duchów rozpada się.

Hayley: Śnię. To tylko senny koszmar.

Mikael: Wręcz przeciwnie. To jawa.

Elijah: Ona nie oddycha.

Hayley: Dziecko.

Mikael: Nie ma ratunku dla obrzydlistwa gnijącego w twym łonie.

Klaus: Co z dzieckiem?

Elijah: Nie pozwolę jej umrzeć.

Mikael: Witaj w mym piekle.

ZDJĘCIA PROMOCYJNE: http://originals24.pl/15385-zdjecia-promocyjne-z-1-20-a-closer-walk-
with-thee

użytkownik usunięty

A więc.. Zastanawia mnie tylko jedno, a mianowicie:
Ci którzy oglądają The Vampire Diaries, wiedzą, że funkcjonuje coś takiego jak Druga Strona, która zaczęła się niedawno rozpadać.
A ponieważ świat TO i TVD rządzi się tymi samymi prawami, nasuwa się pytanie czy Mikael jakoś wykorzysta tę niestabilność by nękać Hayley z powodu jej "obrzydlistwa gnijącego w łonie"? :D
Z tego co widzę w zwiastunie to tak. Co jak co, ale niezły smaczek dali nam reżyserzy ;3

ocenił(a) serial na 10

Będzie bardzo intrygująco i już nie mogę się doczekać. Ciekawe czy dojdzie do porodu w tym odcinku?? Mikael widać nie da za wygraną i skorzysta ze wszelkich sposobów by zniszczyć Klausowi życie. A tak btw to uwielbiam Mikaela. Kol powinien również się pojawić gościnnie w tym odcinku :D co nie??

użytkownik usunięty
anne22

Moim zdaniem dojdzie na sam koniec (;
Bardziej martwi mnie życie Hayley. Wydaje mi się, że jeżeli Mikeal by ją jakoś zabił w tym śnie na jawie, a ona by rodziła to krew dziecka zmieni ją w hybrydę :D Tylko Hayley przywiązana by była do dziecka? xD
Tak czy inaczej pokonałaby to, ponieważ Andrea (dziwnie to brzmi XD) pomagała zwalczyć Tylerowi jego przywiązanie do Klausa :)

I jestem za Kolem. Pomęczyłby Klausa i Elijah, złożyłby życzenia z okazji zostania tatusiem xP

ocenił(a) serial na 10

Więc jest duże prawdopodobieństwo, że Hayley zostanie hybrydą. Ale w sumie to nic złego, że bd przywiązana do dziecka, przynajmniej bd wiedziała kiedy bd w niebezpieczeństwie.
Gdyby Kol się również pojawił to skakałabym z radości :D. Nie wiem czy on byłby dobrym wujkiem haha :D

użytkownik usunięty
anne22

Kol byłyby takim wujkiem jak Klaus tatą. :P
Raz złym raz dobrym ^^
Najbardziej jednak wolałbym zobaczyć ciocię Rebekhę ;3

ocenił(a) serial na 10

Spokojnie prawdopodobnie wróci, są szanse że wróci :D