The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45447
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Jak myślicie, co będzie się dziać w 2 sezonie?;)

ocenił(a) serial na 10
Katyka

Z tego co wyczytałam, to pewnie Hayley przejdzie załamanie nerwowe a Elijah będzie się starał jej pomóc... Tak tyle.
A pewnie od 1 odcinka Esther będzie brała się do roboty i jestem ciekawa kiedy Klaus i Elijah się skapnął, że to naprawdę ich matka, ogar pewnie będzie w połowie sezonu.. Trochę głupio by było :).
Myślę, że Reb powinna się pojawić z Hope tak pod koniec sezonu byłoby ciekawie.
Za to Francesca..... Mam nadzieję, że Hayley ją zabije..
Mam pytanie jeżeli Hayley już nie jest wilkołakiem to nie ma już praw rządzenia watahą? Tylko co najwyżej Hope albo Klaus?

ocenił(a) serial na 8
anne22

Pewnie tak, jetem ciekawa gdzie będzie Klaus, i czy pierwszy odcinek będzie po długim przeskoku w czasie czy może dwa dni...
Tak też mam nadzieje że Francesca zapłaci za to co zrobiła.Niech zabije ją Hayley lub Elijha wyrwie jej serce( jak ma w swoim zwyczaju xd)
Myślę że pierwsze 25 min pierwszego odcinka będzie pokazywał jak sprawy się mają od finałowego odcinka, i potem będzie wielkie BUM! Esther coś zrobi, i będzie telefon do Klausa, żeby wrócił.
Nie wiem jak to jest, ale wątpie żeby wikołaki chciały słuchać kogokolwiek kto nie jest czystym wilkołakiem.

ocenił(a) serial na 10
Katyka

W wywiadzie Daniel powiedział, że od pierwszego sezonu minął 2 lub 3 miesiące. Więc depresja Hayley trwa już dosyć długo. Ciekawe jak ona z tego wyjdzie?

ocenił(a) serial na 8
anne22

Kurczę, to faktycznie nieźle... Myślę że depresję może zamienić na gniew, i jako hybryda będzie chciała zemścić się na wszystkich przez których straciła córkę. Eijah będzie jej pomagał, a potem dołączy wkurzony tatuś Klaus i będzie jatka XD

ocenił(a) serial na 10
Katyka

To już raczej będzie serial dla fanów coś jak w TB :D. Ale co jak co chcę by Hayley była Elijah, no nie ma sił, że nagle zerwą ten miłosny wątek ..

anne22

Chciałbym żeby Caroline się pojawiła. Chciałbym zobaczyć minę Klausa jakby ją zobaczył swoją wielką miłość bo tak na prawdę to jedyna dziewczyna którą kochał. Rebekah skoro nie gra regularnie w TO mogłaby pojawić się w Mystic Falls na jakiś czas z dzieckiem może jakiś wątek z Mattem.

ocenił(a) serial na 10
kchm1

Tam też jest mnóstwo wiedźm, coś czuję, że Reb i Hope są bardzo daleko od rodziny. Bardziej bym się spodziewała, że mogą być gdzieś w Europie. A Matt to ja już nie wiem co z nim będzie, może odegra w przyszłym sezonie TVD ważną rolę.

anne22

czy ja wiem czy tak dużo. Póki co jest tylko Liv. Bonnie wiadomo ale może jak wróci odzyska moce. A co sądzisz o pojawieniu się Caroline w TO ? Jakby Klaus zareagował na jej widok ?

ocenił(a) serial na 10
kchm1

No to byłby duży szok.. Ale jak Caroline by się dowiedziała, że Klaus jest tatusiem to chyba wróciłaby się z powrotem do Mystic Falls do Stefana. Ale nikłe szanse pojawienia się Caro w TO, zresztą sam Joseph powiedział, że nawet fani błagaliby Julie by Caro pojawiła się w TO to i tak do tego nie dojdzie, czyli innymi słowy " olać fanów ". Bo chyba Caroline nie pasuję otoczenia TO. Co bądź jest wciąż nastolatką i tak się zachowuje. A tam znaczy w TO grają sami dojrzali ludzie, nie licząc Daviny ale ona gra na dojrzałą osobę. A ty jak myślisz?

anne22

No właśnie olać fanów a tak nie może być. Caroline oprócz dziecka jest jedyną osobą która mogłaby zmienić Klausa przy niej Klaus nie zachowywał się w taki sposób jaki go znamy. Ja chciałbym ją zobaczyć w TO i minę Klausa zobaczyć to by było coś. Caroline jest nastolatką ale Klaus ma do niej słabość. Pamiętaj że Caroline już wcześniej wiedziała że Klaus zostanie ojcem a z Hayley raczej nie będzie mimo że mają dziecko.

ocenił(a) serial na 10
kchm1

A gdzie było powiedziane, że Caro wie o dziecku? Oglądałam wszystkie odcinki i ani jednej sceny takiej nie było. Nikt nie wypowiadał się na temat dziecka, że ono istnieje? A Tyler to pewnie mu pamięć wymazali by nie rozgadywał o dziecku.

anne22

Nie pamiętam dokładnie ale było coś w Pamiętnikach. Haley już wtedy była w ciąży Caroline raczej wie.

ocenił(a) serial na 10
kchm1

A mogę wiedzieć, który odcinek to był?? Może ominęłam coś :).
Ale tak sobie myślę, że Caro powinna go zjechać, że przeleciał najpierw Hayley a potem ją :D HAha

anne22

Joseph wypowiadał się że crossovery będą możliwe ale czy tak się stanie.

ocenił(a) serial na 10
kchm1

W głowie Plec jest wszystko możliwe ;)

Katyka

Ja wiem tyle, że ma się pojawić postać jakiegoś potężnego czarodzieja, którego zagra Daniel Sharman (nwm czy oglądalas Teen Wolf, ale grał tam Isaaca). Ale o tym to już chyba wszyscy słyszeli.;)

ocenił(a) serial na 8
strong_connection

Tak, zapowiada się interesująco ;)

Katyka

A mnie i tak najbardziej ciekawi postać Hope. Boże, jak ja bym chciała jeszcze ją kiedyś zobaczyć w TO. Uwielbiam Klausa troszczącego się o swoją córkę. So sweet. :)

ocenił(a) serial na 10
Qetsiyah

Kto wie, może jak skończy się TO, to zrobią nowy serial o Hope w roli głównej? :D

Co do 2 sezonu:
Na pewno w początkowych odcinkach(max do 10) wyjdzie na jaw, że Devina ma nową zabawkę, a czarownice potężną Esther. Szkoda mi Hayley, że została hybrydą... swoją drogą ciekawe do kogo jest przywiązana, Klausa? A może swojej córki Hope?
Liczę na więcej Elijah w stylu wampirzym (oczy, zęby itp.), no i kibicuję Hayley&Elijah.
Za tydzień spoilery z Comic Con, może wyjdzie jakiś trailer?

Kinderka567

O, tak! Fajnie by było gdyby dali nam jakiś zwiastunik drugiego sezonu. :)