http://the-originalscw.com/the-originals-awakening-web-series-starring-nathaniel -buzolic/ No to może w
końcu nacieszymy się Natem :D
Oo fajnie, szkoda że będą to wrzucać na stronę CW gdzie oglądać mogą to tylko ludzie z US. :/
No ale na pewno pojawi się spiracone. :P
Nie da się tego odtworzyć. Ale który aktor tam gra ten nowy, czy ten stary z TVD? Na czym ten serial w ogóle ma polegać?
A przepraszam, właśnie doczytałam, że to Nathaniel. Tylko ciekawe, czy aktorzy z TO też się pojawią. I w ogóle jak to będzie wyglądać. No i czy da się to normalnie oglądać.
Dokładnie :) Może jeszcze wróci w TO do swojego ciała? Ten młody daje radę, nawet lepiej niż myślałam, ale jednak już się przyzwyczaiłam do starego Kola.
No akcja tego serialu dzieje się zanim Klaus i Elijah wbili Kolowi sztylet w serce, dlatego jest sobą. A czy wróci do swojego ciała to się okaże.
Mam gorącą nadzieję, że wróci. Może Davina mu pomoże odzyskać ciało. Jakoś wątpię, żeby Kol chciał zostać w ciele śmiertelnika. Na razie przystał a to co matka mu zaoferowała, ale z pewnością nie zostawi tego tak. Ja tam mu kibicuję. Skoro Nathaniela angażują w tą rolę w jakiś sposób to może mają pomysł i go przywrócą pod koniec sezonu na stałe.
No tylko że ten serial internetowy to pewnie jakieś odcinki 2 minutowe będą, TVD też miało taki serial internetowy i odcinki były krótkie.
Dobre i to. Zawsze jest na czym oko zawiesić ;) A ten serial TVD o czym był?
Korzystając z okazji, że się orientujesz zapytam o ciało Klausa. Już gdzieś tutaj zadawałam to pytanie ale chyba jeszcze nikt nie odpowiedział. Chodzi o to, że w którymś odcinku TVD zabili Klausa i jego ciało płonęło w trumnie, ale potem okazało się, że on jest w ciele Tylera. To jak przywrócili Klausa do jego prawdziwego ciała skoro ono spłonęło? Ja już nie pamiętam tego.
Nie spłonęło, bo Alaric zatrzasnął trumnę nie było tlenu i ogień zgasł. Dzięki temu Klaus mógł wrócić do swojego ciała.
Ahaa. To ja nie rozumiem jak Davina przywróciła Mikaela w jego normalnej postaci skoro on tez spłonął. Myślałam, że w czyśćcu przebywa ich dusza i pokazują tylko wtedy te postacie w ich naturalnym wyglądzie, ale tak całkiem wrócić z zaświatów? W ogóle ten czyściec się w końcu zawalił, skoro Mikael wrócił? Akurat obejrzałam odcinek 5x18 TVD i potem w TO było o tym czyśćcu, ale nie wiem jak to w końcu rozwiązali.
Na Drugiej Stronie mają ciało tzn. mimo że ciało mogło ulec zniszczeniu przy śmierci np. spłonąć to po Drugiej Stronie znowu je mają, tylko że nie moga nic dotknąć bo są jakby w innym świecie. Kiedy ich przenieść do tego świata to mają ciało. Davina wykorzystała moment kiedy Druga Strona się waliła i było łatwiej kogo z niej wyciągnąć żeby przywrócić Mikaela. Obecnie Druga Strona nie istnieje i to co się dzieje z postaciami po śmierci jest zagadką.
Dziwna sprawa. Czyli dla istot nadprzyrodzonych śmierć to jeszcze nie koniec. Klaus niepotrzebnie panikuje :D
No póki istniała Druga Strona to tak było, a teraz kiedy jej nie ma istoty nadprzyrodzone prawdopodobnie trafiają tam gdzie ludzie czyli.. gdzieś tam. Więc teraz wskrzeszanie może nie być aż takie łatwe. (Ale pewnie coś wymyślą na to)
Ale w TO jak na razie nie powiedzieli, że czyśćca już nie ma. Pomieszane to jest naprawdę. Moim zdaniem to jest to przydatne jedynie po to, żeby wskrzesić postacie, które w TO powinny być, a poza tym to mogliby dać sobie siana z tymi zaświatami. Ale pewnie tak jak mówisz wykombinują jakiś patent na wskrzeszanie.
Powiedzieli, ze Druga Strona nie istnieje. W odcinku w którym wskrzeszali Mikaela było że Druga Strona się wali, Klaus o tym wspominał.
Tak, wtedy jak rozmawiali z tą rudą wiedźmą i Klaus powiedział, że dzwonił do Bonnie i ona potwierdza. Nie powiedzieli jednak, że druga strona zawaliła się całkiem. w odcinku 18 TVD Kol też był wystraszony, że się wszystko wali, a teraz matka go wyciągnęła i mają inne problemy i tak naprawdę nie wiadomo co tam się stało.
Obejrzyj ostatni odcinek piatego sezonu TVD, tam Druga Strona się wali. Wydaje mi się, że w TO tez o tym wspominali jakoś, ale teraz nie pamiętam gdzie i kiedy.