The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45447
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Jakiś czas temu były dyskusje nad każdym odcinkiem, tyle osób się wypowiadało, a teraz nic... Czy tylko ja uważam, że to wszystko przez tą pie*doloną Cami? Cały serial teraz skupia się dosłownie tylko na niej...

użytkownik usunięty
pomsta1350

Być może. Wydaje mi się, że Cami zaczyna być odpowiednikiem Eleny z TVD gdy wyłączyła człowieczeństwo. Osobiście obawiam się, że skopią ten serial jej płaczami i lamentami za jakiś czas i podobnie jak w TVD, poziom zacznie spadać.

ocenił(a) serial na 8
pomsta1350

ogólnie ostatni odcinek miał dosyć małą oglądalność :/ ale myślę, że trochę to wszystko podskoczy jak już przywrócą Kola

ocenił(a) serial na 10
qvpnt

Ogólnie to z Klausa zrobili ostatnio takiego słabiaka. Wampirzyca Cami z 2-dniowym stażem skręciła kark 1000 letniej hybrydzie... no przecież to jest masakra...

ocenił(a) serial na 7
pomsta1350

Z niezłego serialu, gdzie coś się działo i była jako taka akcja. Obecnie mamy telenowelę z wampirami, czarownicami i wilkołakami w rolach głównych. Głównie rozmawiają, knują, spiskują i grożą śmiercią (ale tylko grożą), przecież to są dzikie bestie a nie latynoskie gaduły. I ci pierwotni są jacyś tacy dupowaci, ciągle są w defensywie, bo ktoś ich atakuje. I o dziwo, wcale nie są tacy nieśmiertelni, jak się okazuje istnieje sporo przedmiotów, zaklęć i sposobności, by pierwotnych wysłać na łono Abrahama.