Wiem ze troche za wczesnie sie pytam, ale zastanawiam sie czy bedzie kolejny sezon, bo odkad
stworzyli the original w TWD juz nie ma pierwotnych, ale musza sie jeszcze kiedys spotkac, chyba
:) a tak ogolnie to swietny serial :D
myślę że następny sezon będzie bo niemiałoby sensu stworzyć serial tylko na jeden sezon :)
nawet jeżeli będzie miał słabą oglądalność to muszą go jakoś dociągnąć przynajmniej do sezonu 2 bo tak to było by głupio poza tym są takie seriale które mają słabą oglądalność a nadal są emitowane np Mentalista ( osobiście go polecam to jest zarabisty serial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i ma on już 6 sezonów!
Niestety nasze zdanie niewiele się liczy :( Jak w stanach będzie niska oglądalność to nic serialu nie poratuje :/ Ale ten serial ma olbrzymi potencjał więc nic tylko trzymać kciuki :)
NIEPRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!nasze zdanie się liczy i to bardzo pamiętam że na początku takiego serialu jak The cecret circle była bardzo mała oglądalność i chcieli go zlikwidować od razu po tej informacji na głównej stronie serialu był tworzony list do wytwórcy The secret circle aby nie zakończył serialu wysłaliśmy go i o prosze serial dalej trwał!!!!! my możemy zmienić durze ale nie zdajemy sobie z tego sprawy
Możliwe, że będzie http://originals24.pl/12138-wzrost-ogladalnosci-the-originals-w-l3
Serial ma całkiem sporą oglądalność ok 2,30 mln to niewiele mniej niż TVD, opłaca się im robić dwa seriale, bo TO jest trochę innym serialem i nie jest o trójkątach tylko o rodzinie, przez co przybywa trochę nowych ,,dojrzalszych" widzów.
tak,potwierdzono premiere 2sezonu na pazdziernik 2014,dobrze bo jak dla mnie duzo ciekawszy serial od tvd