The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45446
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Mam wrażenie, że Elijah zrobił się jakiś przystojniejszy w TO może to kwestia fryzury w TVD był na grzybka uczesany tu ma lepszy fryz.
Cami i Davina są irytujące jak dla mnie no i to bardziej postacie 2planowe.
Hayley też taka jakaś dziwna, brak Rebeki się odzywa w serialu.
Kaleb wolałam DS w TW tu też jak na razie jakiś nie mrawy.
Klaus jak zwykle najlepszy choć osobiście Elijah bardziej w moim typie.

ocenił(a) serial na 6
martaksp_87

Hayley irytowała mnie w pierwszym sezonie, w drugim irytuje jeszcze bardziej w sumie to chyba kwestia aktorstwa ;(
Braku Reb nie odczuwam, bo zastępuje mi ją Gia - świetna postać oby na dłużej.
Camile polubiłam już w tamtym sezonie i kibicuje jej i Klausowi.
Elijah faktycznie się wyrobił ;)

ocenił(a) serial na 9
martaksp_87

Elijah zawsze był przystojny! Chociaż, faktycznie, z odcinka na odcinek wygląda coraz lepiej.
Nienawidzę Cami, denerwująca postać. A Davina jest mi po prostu obojętna, chociaż jej wątek z Mikaelem zaczął się ciekawie rozwijać.
Hayley była lepsza w pierwszym sezonie, w drugim gorzej idzie Phoebe z grą aktorską. Wciąż mam nadzieję, że zrobią z niej ciekawą postać.
A dzięki ostatniemu odcinkowi, jakoś mniej odczuwam brak Beki - ale będę niezmiernie szczęśliwa, gdy wróci do serialu. Cóż, słyszałam gdzieś plotki, że Claire jest w ciąży... Lecz nie wiem, czy jest to prawdą.
A Klaus? Klausa zawsze kochałam i kochać będę, mimo, że w TO wolę - już od pierwszego odcinka - Elijah:)

ocenił(a) serial na 9
martaksp_87

Co do Elijah się zgadzam .
Cami mnie strasznie wkurza . Davina jest mi w sumie obojętna .
Tez odczuwam brak Rebeki brakuje i jej .
Hayley nie lubiłam już w TVD . W 1 sezonie TO troche się do niej przekonałam , w 2 sezonie jest dziwna (mam nadzieje że w następnych odcinkach będzie lepiej )
Klausa już uwielbiałam w TVD , ( kibicowałam Klaroline , wole go z Caroline niż z Cami )

ocenił(a) serial na 9
martaksp_87

Cami niezwykle mnie irytuje ;_; I ten wątek z Klausem. Jeżeli ktoś wpadnie na pomysł połączenia ich to... Chyba nie wytrzymam xD

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Całkowicie się zgadzam oni nie mogą być razem ! Wogólę do siebie nie pasują

ocenił(a) serial na 10
martaksp_87

Sądzę, że Elijah tak wyprzystojniał dzięki słodziachnemu i bardzo sexy zarost, który tylko daje mu więcej HOTNEES ;D.
Cami.... yyy, cóż mogę powiedzieć?? Niech się trzyma z dala od Nika!!
Davina, jest mi obojętna, choć w pierwszym sezonie strasznie mnie denerwowała. Jej relacje z Kolem są interesujące :D i z Mikaelem.
Reb ja się nie martwię, widziałam zdjęcia z planu, w których Elijah odwiedza Reb (taki mały spoiler :D)
Hayley, no jestem podenerwowana jej zachowanie w stosunku do Elijah, to nie fair choć on ją olał bo nie wiedział jak do niej dotrzeć. Ale po scenie Elijah i Gii, w której kopara otworzyła mi się na oścież hahah, to uważam, że Hayley zrobi się baaardzo zazdrosna ehehe.
Klaus on również wypiękniał, jest taki męski, że ohhh ! :D