The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45446
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Hayley

ocenił(a) serial na 9

Jak oceniacie grę aktorską Małego Wilczka?

ocenił(a) serial na 10
Aleksandra_47

bardzo lubię Phoebe Tonkin i z Cleo zrobiła się naprawdę fajna aktorka uważam że w the originals gra naprawdę dobrze i to jej najlepsza rola pomijając to jak grała Fione (bo tam też bardzo ją lubiłam ) już nie mogę się doczekać 2 sezonu :)

ocenił(a) serial na 10
Aleksandra_47

Phoebe bardzo dobrze zagrała w TO lepiej niż w TVD. Podoba mi się jej charakter, przejmuje się losem innych, troszczy się o rodzinę. Tylko dziwne było to jak chodziła w ciąży tu trochę się nie w czuła. No jak w 20 odc walka z Mikaelem skoczyła z wysokiej odległości co powinna już dawno dostać skurczy albo dziecko by się uszkodziło.
A tak to fajna aktorka, fajna postać. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią z niej drugiej Eleny ( jak była wampirem ) bo jak było napisane w Spoilerach, że bd HYBRYDĄ SAMOZNISZCZENIA. Oby tak to nie wyglądało jak z Eleną.

ocenił(a) serial na 9
anne22

walka z Mikaelem to był sen :)
a gra aktorska bardzo dobra, Phoebe świetnie sobie radzi w tej roli
tylko Hayley podobała mi się bardziej w Pamiętnikach, teraz zrobiły się ciepłe kluchy trochę z niej, chociaż to typowe dla przyszłej matki

sylwiaguns

O wiele fajniejsza jest w The Originals. Polubiłam jej bohaterkę ;)

ocenił(a) serial na 9
Aleksandra_47

Nie wiem dlaczego ale ona mnie drażni... jej gra aktorska mi się nie podoba. Ciągle podobne miny które ni jak się mają do zaistniałych sytuacji.

ocenił(a) serial na 9
Aleksandra_47

Nie mogę się skupić na grze aktorskiej, bo umysł mi przyćmiewa jej uroda :P Ma niesamowite, wieeeeelkie oczy i ogólnie jest piękna.
Ale gra w porządku, nie jakoś powalająco, jednak pasuje do roli. Moim zdaniem pokazała umiejętności w scenie porodu i potem przy pożegnaniu Hope. Jak miała wypić krew malutkiej to naprawdę było widać, jaki sprawia jej to ból. Jest ok :)

Aleksandra_47

Coz szczerze mowiac jestem nieco zawiedziona jak zaczela grac w 2 sezonie.Wiem wiem hejt.Ale mam wrazenie ze kompletnie nie umie zagrac depresji u kobiety, strasznie sztuczna.

ocenił(a) serial na 8
infra__red

Zgadzam się - trochę za mało w niej ekspresji. Czasem jest nijaka, ale czasem gra aktorska wychodzi jej naprawdę nieźle :)