PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45116
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Otóz naszła mnie ostatnio taka myśl, skoro do tworzenia hybryd Klaus potrzebował krwi
doppelgangera, a jego dziecko zdołało przemienić wiłkołaka w hybryde, to wychodzi na to że
dzieciak może być kolejnym doppelgangerem. Chyba że dziecko jest jakieś wyjątkowe i będzie
miało nieznane moce (wkońcu pierwszy raz urodzi się hybryda z krwi i kości).

Gaddar93

Myślę, że może jednak odpada ta teoria, chociaż bardzo ciekawa myśl, gdyż myślę, że w TO wątki z TVD będą unikane, jak to tylko możliwe. Moim zdaniem doppelgangery dotyczą Eleny+Stephana, a ich nie będzie raczej w TO.

Ja myślę, że pewnie po prostu dziecko jest wyjątkowe. Może ten zakaz tworzenia hybryd bez tamtej krwi dotyczy tylko samego Klausa, bo do przeklęcia go użyto krwi doppelgangera, żeby nie mógł bez niej tworzyć hybryd, a dziecko to już inna osoba. Skoro ma w sobie krew pierworotnego, więc jest w 1/4 wampirem i 3/4 wilkołakiem (chyba, że jeszcze będzie miało w sobie coś z czarownicy, bo Esther/matka Klausa była czarwonicą) i dlatego może przemieniać za posrednictwem Hayley (wampir jej słuchał, jakby to ona tworzyła, chociaż byla to krew jej dziecka). Taka moja teoria.

ocenił(a) serial na 10
Klaudienne

Co do ingerencji TVD do The Originals to raczej jest to nieuniknione bo ten serial należy raczej traktować jako spin-off. Osobie która nie oglądała TVD a ogląda TO może nie zrozumieć wielu ważnych kwestii. Sam chciałbym żeby wątków z TVD było tu jak najmniej, no ale po ostatnim odcinku gdzie już wcisnęli Tylera można się spodziewać następnych wątków. A co do Eleny i Stefana to kto wie, mam nadzieję że twórcy nie popełnią tego błędu, chyba że np. tam się przewiną kilka odcinków i coś naprawdę ważnego wniosą to jeszcze jestem w stanie to przeboleć. A jeżeli chodzi o dziecko to Twoja teoria jak i moja ma sens, więc wszystko zależy co dla nas przygotowali twórcy, tak czy siak jest i zapowiada się ciekawie.

ocenił(a) serial na 5
Gaddar93

A MI SIĘ WYDAJE ŻE ODZIEDZICZYŁO COŚ PO TATUSIU!!!(bardzo przystojnym na marginesie) i jako że został stworzony tak a ie inaczej :D myślę że producenci mogą zrobić w tym kontekście co chcą bo takiego czegoś może raczej kogoś nie było nigdy i pewnie się tego nie dowiemy po prostu to będzie fakt bo kogo interesuje dlaczego tak jest w tym serialu przecież liczy się tylko dążenie do celu:)