The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45449
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

co się stało z dalią i tą małą siostrą klausa i reszty ? ciekawe czy obie jeszcze żyją :P

Marko81

Raczej nie, ale na pewno wymyślą jakąś super magie i powrócą

ocenił(a) serial na 6
Marko81

Stawiam, że obie powrócą w tym czy kolejnym już sezonie, Dalia będzie potężną wiedźmą, a Freya pewnie jej uczennicą, równie potężną ;) Jeszcze może się okaże, że najmłodszy syn Esther Henrik gdzieś tak żyje pomiędzy wilkami ;) i rodzinka będzie w komplecie ;)

Alicja_kosmitka

No fajnie by było jak by cała rodzinka żyła :) hehe

Marko81

Gdzie w internecie można obejrzeć nowe odcinki The Originals?

ocenił(a) serial na 9
justysza

np. na twoje seriale

ocenił(a) serial na 7
Alicja_kosmitka

Nie no ten Henrik to został rozszarpany, widzieliśmy jak umiera w TVD w retrospekcjach i naprawdę mogliby sobie darować wskrzeszanie wszystkich. Jedno dziecko zostało stracone i koniec. A tak przy okazji, ja miałam tłumaczenie nie henrik tylko Hainrich i myślałam, że padnę.:D

ocenił(a) serial na 6
Aredhel125

Nie oglądałam TVD to nie miałam pojęcia czy pokazali jego śmierć dzięki za informację :) Wie ktoś ile będzie trwała przerwa świąteczna w nadawaniu TO?

ocenił(a) serial na 7
Alicja_kosmitka

Naprawdę polecam Ci obejrzeć poszczególne sceny z pierwotnymi z TVD na YT. Ja sama sobie ostatnio powtarzałam. Fajne były, np. jak Kol wystartował na Damona z bejsbolem :D Dużo rzeczy z TVD teraz wyciągają w TO, co mnie cieszy.
Co do Henrika to faktycznie była scena jak umarł, ale wiesz, potem może się okazać, że jego wykrwawiające się ciało ktoś lub coś zaniósł do jakiegoś uzdrawiającego źródła i go uleczył. Teraz to sobie mogą wymyślać wszystko skoro wiedźmy mają tyle różnych patentów.