nie wie ktoś czy w The Originals będzie kontynuowany wątek Klausa i Caroline? :D
nie ma jej w obsadzie, i wątpie żeby skupiali się jednak na ich relacji.. niestety. Może w późniejszych odcinkach/sezonach pojawi się jakoś epizodycznie, ale w The Originals wątek będzie bardziej skupiony wokół Hailey&Klausa :((
wielka szkoda bo naprawdę byłam ciekawa a finał pokazał że ten wątek może wiele wnieść do akcji :(
ja właśnie tak samo na to liczyłam.. a fakt, że aktor grający Klausa będzie grał na planie Originals wyklucza jego częstą obecność w TVD.. więc pewnie ani w następnym sezonie TVD, ani w The Originals nie zobaczymy większego rozwoju ich relacji :(( co bardzo mnie smuci! ah
ja będę żyć nadzieją że może EWENTUALNIE Kalus się będzie pojawiał w MF i trochę namiesza u Caroline ;) i też mam szczerą nadzieję że wątek Hailey&Klausa będzie ograniczony tylko do tego że mają razem dziecko :)) i tego zamierzam się na razie trzymać a jak będzie zobaczymy ;))
Tak, wątek Klausa&Hayley będzie opierał się tylko i wyłącznie na dziecku. Tak powiedziała Plec w jednym ze swoich wywiadów.
Ale jest duża możliwość, że coś " będzie się działo " między Klausem a Camillą z The Originals, gdyż jest ona moim zdaniem jakoś za bardzo kreowana na taką drugą Caroline. Ale mam wielką nadzieję, że to nie jest koniec Klaroline .. :D
Mam nadzieję, że zrobią kiedyś crossover i oni jednak na końcu będą razem ♥
Ja nie stracę nadziei na Klaroline, tak jak nigdy nie traciłam nadziei na Delenę. Tylko, żeby z Klausa nie zrobili tego co z Damona, bo zamorduje!