PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45242
7,3 3 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Kol

ocenił(a) serial na 10

hej, czy ktoś wie może czy w TO będzie występował Kol??? Kurcze moim zdaniem fajnie by było, on i Rebekah to moi ulubieni Pierwotni :P

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Raczej nie :P On przecież nie żyje :( A akcja dzieje się w tym samym czasie co VD

ocenił(a) serial na 7
tymbarkowa570

A co stało się z Finnem? Nie pamiętam za dobrze ale on żyje tak? Zdaje mi się że Klaus go zasztyletował.

ocenił(a) serial na 10
mareczekp2

Jeremy go przecież zabił w 4 sezonie. :(

ocenił(a) serial na 9
tymbarkowa570

Z tego co pamiętam to Kola zabił Jeremy, a Finn się poświęcił w tej scenie z matką.

ocenił(a) serial na 10
Agnee

Finn'a zabił Damone chyba, a potem jego dziewczyna i jakiś tam chłopak po 1 godz zmarli. I się okazało, że gdy zginie pierwotny to giną wszystkie wampiry od niego stworzone.

ocenił(a) serial na 10
tymbarkowa570

Niee, Finna chyba zabił Matt z kuszy(o ile dobrze pamiętam), bo przecież jak wampir zabije pierwotnego to umiera.

Gaddar93

Nie jak zabiję, tylko jak przebije go tym sztyletem, to wtedy wampir umiera, zasztyletowac musi go człowiek, a jesli o zabicie go chodzi to chyba obojętne kto to zrobi tylko że umiera cała linia razem z nim

ocenił(a) serial na 9
tymbarkowa570

A więc zostały tylko retrospekcje :D Może wątek czarownic coś tutaj nagle zmieni? xD Liczę na cud ;P

ocenił(a) serial na 8
Sajmonnn

Finna zabił Matt , pomogła mu w tym Elena, Kola zabił Jeremy pomogła mu również Elena tyle w temacie.

ocenił(a) serial na 8
Sajmonnn

Bez Elijah te dwa odcinki też już jest trochę smutno. Niestety ten durny mięśniak Jeremy dobił Kola i jeszcze na dodatek ożył znowu. Przecież za pomocą czarów by mogli przywrócić też tak Kola.Ja chcę rozpieszczonego, agresywnego i gadatliwego Mikaelsona. Idealny kontrast z dostojnym Elijah, szalonym Klausem i kapryśną Rebekah.

ocenił(a) serial na 6
Sajmonnn

Chciałabym aby Kol pojawił się w TO, chociażby w retrospekcjach. To przecież serial o Pierwotnych, więc powinni pojawiać się też inni, jak Kol, Finn czy Mikael, Esther, oczywiście w retrospekcjach. Pierwotni nie powinni być ograniczani do Klausa, Rebeki i Elijaha.

Vanice

Też tak bym chciała, ale żeby Kol czy reszta mogli się pojawić w tych flashbackach to aktorzy grający ich role musieliby zagrać w nich, może nie chcą grać, bo odeszli z TVD? Najlepiej sprawdzić, czy się pojawiają na liście aktorów, bo np. juz terz wiemy, ze pojawi sienowa postac w 9 odcinku (ale jaka nie wiadomo chyba, jedynie wiemy, kto bedzie grac te postac).

ocenił(a) serial na 6
Klaudienne

Podobno Nathaniel cieszył się gdy mógł zagrać Kola na końcu 4 sezonu, więc myślę, że może też by chciał zagrać w TO.