The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45446
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Wolę normalne TVD a nie jakies spin-off'y po wymyślali. BEZ SENSU.

ocenił(a) serial na 6
airice

Wiesz, w normalnym TVD masz dużo Dejmonka i Stefana - big love. To jest dla ludzi, którzy uwielbiają Klausa i resztę Pierwotnych. ; )

asial_10

Właśnie za dużo tego dobrego i dlatego The Originals - podoba mi się ten pomysł. Zawsze byłem ciekaw historii Klausa, co porabiał w tym XVI - XX wieku ^^

ocenił(a) serial na 6
YagamiPL

Ja również. :)

asial_10

Albo ciekawa by była też taka dokładna opowieść Stefana gdy był "bloody ripperem" ^^ Tak czy owak nie ma co ukrywać że historia Eleny i całego Mystic Falls jest już znana i oklepana a więc monotonia. A ciekawe jak to wyglądało w wielkich miastach, ludzie starali się bronić przed wampirami czy krew lała się strumieniami przez całe tygodnie :P Tzn. jak Klaus tam był to na pewno xd

ocenił(a) serial na 6
YagamiPL

Ah, nasza Matka Teresa zwana Eleną. No i grzeczna Caroline i Stefan ciepła klucha - nudy. Cała historia Pierwotnych, jak i ciemna strona Stefana i Damona to + tego serialu. Czy my naprawdę za dużo wymagamy? Czy obecność krwi i trupów w serialu o wampirach to coś niespotykanego, dziwnego?

Wiele rzeczy mnie intryguje i tak jak mówisz, brakuje informacji odnośnie zachowania społeczeństwa w czasach "wampirzego terroru". A teraz, podczas tych wszystkich wydarzeń, balów, gdzie ludzie są? Tacy są tępi, że nie domyślają się, że coś tutaj nie jest w porządku?

airice

jesli ci sie to nie podoba to nie musisz potem ogladac tego serialu...

airice

Mi się podoba to, że Pierwotni mają swój serial. Mam też nadzieję, że później będzie dużo Kola i Finna.. ;)

systemofadown

ja tez! czekam na Kol'a :)

natalia_1680

Ja też bym bardzo chciała zobaczyć Kola, ale pewnie tylko w retrospekcjach, bo wątpie że przywrócą go do żywych.

ocenił(a) serial na 9
Request_

Według tego trailera promującego następny odcinek

SPOILER

wróci do żywych
http://vampirediaries.pl/8730-zwiastuny-4-22-the-walking-dead

MatthewKlapczynski

Ale nie wiadomo czy na stałe. Pewnie potem drużyna z Mystic Falls przywróci tą całą granicę między światami bo takto by mieli za dużo wrogów na karku.

Request_

a ja chetnie obejrze. nie wiem w ktorym momencie ogladania pamietnikow zakochalam sie w klausie.

ocenił(a) serial na 8
badwolf

A ja uważam, że osobny serial to dobry pomysł. Tak to byłoby za dużo wszystkiego, bo przecież w Pamiętnikach nie mogą zrobić ciekawych odcinków o pierwotnych tylko muszą ratować Stefka, zwalczyć Silasa i ciągnąć problemy miłosne słynnego trójkąta, to już jest coraz bardziej nudne, a jestem cierpliwą osobą