http://en.video.canoe.tv/archive/is-daniel-gillies-ready-to-leave-the-originals- /3291891399001
Spokojnie, Daniel na pewno nie odejdzie z serialu. To wideo nie przedstawia żadnych oficjalnych decyzji tego aktora ani jego planów odejścia.
Pojawi się w 2 sezonie i bd koniec i tyle.. Myślę, że zrobią tylko do 2 sezonu bo co mogą dalej pokazać jak połowa aktorów odejdzie?? A i jeszcze Daniel będzie siedział w 3 sezonie Saving Hope..
Jeśli odejdzie po drugim sezonie albo w trakcie, to na pewno będzie oznaczało koniec tego serialu;/ A szkoda, bo miał niesamowity potencjał...Jeden z moich ulubionych seriali.
Twórcy to wiedzą, że serial długo nie wytrzymie i pewnie zrobią coś epickiego.. Ale nie będę się aż tak podniecać w końcu to Julie Plec..
Może i miał niesamowity potencjał, ale jak już w 1 sezonie tyle rzeczy spartolili to nie rokuje dobrze na kolejne sezony więc lepiej niech skończą na 1 czy tam na 2 sezonach i daja sobie spokój. Według mnie to aktualnie tam nic się ciekawego nie dzieje, a watki z dupy, że tak powiem :) np. jeżeli cały 1x19 ma opierać sie na koszmarach, śmierci ojca Kierana to ja dziękuję za taki odcinek. To jest poboczna postać, powinni pokazać to i owo, ale nie opierać wszystkiego na jednym bohaterze. Stado wilków też średnio do mnie przemawia. Na pewno nie to napędzało ten serial na początku.