The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45446
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

A więc! Podczas oglądania jednego z odcinków doszedłem do pewnego wniosku.
Wilkołaki mogą się rozmnażac, ale normalnie rosną, starzeją się i umierają.
Wampiry nie mogą sie rozmnazac bo się nie starzeją, więc urodzone dziecko na zawsze pozostaloby niemowlakiem.
Wiec albo dziecko Klausa do konca swiata bedzie niemowlęciem, albo Klaus jest w stanie umrzec - ze starosci.
Czy coś pominąłem? ;p

ocenił(a) serial na 9
mosakovsky

Gdyby dziecko nie było w stanie rosnąć to pewnie w brzuchu też by nie rosło i nie mogło się urodzić.... A K. będąc hybryda ma pewnie wszystkie cechy wilcze i wampirze tak połączone,że nie może się starzeć - jedyne co może go zabić to pewnie jakieś zaklęcie

ocenił(a) serial na 8
Libra666

No więc logiczne myśląc hybryda musi rosnąć, żeby się urodzić. Jeżeli może rosnąć, to wtedy może się starzeć. No więc Klaus umrze może umrzeć na starość ;p

ocenił(a) serial na 9
mosakovsky

No ale czy to dziecko jest hybrydą? Jest wampirem ? W końcu ta wilcza część K. go spłodziła z wilczyca.... A tak to K. jest Pierwotnym przecież w związku z czym najwyraźniej połączenie wilka z pierwotnym jest mało śmiertelne. Zresztą ja tam bym się aż tak w to nie zagłębiała

ocenił(a) serial na 8
Libra666

Tak. Dziecko jest hybrydą. "A tak to K. jest Pierwotnym przecież w związku z czym najwyraźniej połączenie wilka z pierwotnym jest mało śmiertelne" nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.

mosakovsky

przecież kołek z białego dębu czy coś takiego może zabić pierwotnego, a dziecko jeżeli przyda sie do tatusia to będzie mieszańcem a jak do mamusi to tylko wilczkiem,.

ocenił(a) serial na 8
madzia07_2

Ale czy ktoś powiedział, że nie może? ^^ I dziecko jest już hybrydą, co udowodnił Tyler tworząc z jego krwi mieszańca.

mosakovsky

tytuł tematu "podważanie nieśmiertelności...."

ocenił(a) serial na 8
madzia07_2

Klausa, a nie pierwotnego. Czytaj ze zrozumieniem.

ocenił(a) serial na 9
mosakovsky

Szczerze mówiąc to sama się zakręciłam heh nawet zapomniałam,że Pierwotnego może zabić kołek z białego dębu :)
W każdym razie pewnie dziecko hybryda które będzie dorastało będzie być może jednym z absurdów jakie bywają w serialach .
A być może rodzina wilczycy H. ma jakiś sekret o którym jeszcze nie wiemy co sprawi,że ich dziecko będzie takie wyjątkowe

ocenił(a) serial na 9
mosakovsky

Klaus jest nieśmiertelny i nie umrze ze starości, może go zabić tylko kołek z białego dębu który został tylko jeden ale nie pamiętam co się z nim stało. Obejrzcie Pamiętniki Wampirów tam przez prawie cały jeden sezon szukali sposobu na zabicie Klausa. :P
Co do dziecka to chyba logiczne że będzie hybrydą, już była o tym mowa w serialu nie raz, choć tak naprawde dowiemy się wszystkiego po narodzinach.