A więc! Podczas oglądania jednego z odcinków doszedłem do pewnego wniosku.
Wilkołaki mogą się rozmnażac, ale normalnie rosną, starzeją się i umierają.
Wampiry nie mogą sie rozmnazac bo się nie starzeją, więc urodzone dziecko na zawsze pozostaloby niemowlakiem.
Wiec albo dziecko Klausa do konca swiata bedzie niemowlęciem, albo Klaus jest w stanie umrzec - ze starosci.
Czy coś pominąłem? ;p
Gdyby dziecko nie było w stanie rosnąć to pewnie w brzuchu też by nie rosło i nie mogło się urodzić.... A K. będąc hybryda ma pewnie wszystkie cechy wilcze i wampirze tak połączone,że nie może się starzeć - jedyne co może go zabić to pewnie jakieś zaklęcie
No więc logiczne myśląc hybryda musi rosnąć, żeby się urodzić. Jeżeli może rosnąć, to wtedy może się starzeć. No więc Klaus umrze może umrzeć na starość ;p
No ale czy to dziecko jest hybrydą? Jest wampirem ? W końcu ta wilcza część K. go spłodziła z wilczyca.... A tak to K. jest Pierwotnym przecież w związku z czym najwyraźniej połączenie wilka z pierwotnym jest mało śmiertelne. Zresztą ja tam bym się aż tak w to nie zagłębiała
Tak. Dziecko jest hybrydą. "A tak to K. jest Pierwotnym przecież w związku z czym najwyraźniej połączenie wilka z pierwotnym jest mało śmiertelne" nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.
przecież kołek z białego dębu czy coś takiego może zabić pierwotnego, a dziecko jeżeli przyda sie do tatusia to będzie mieszańcem a jak do mamusi to tylko wilczkiem,.
Ale czy ktoś powiedział, że nie może? ^^ I dziecko jest już hybrydą, co udowodnił Tyler tworząc z jego krwi mieszańca.
Szczerze mówiąc to sama się zakręciłam heh nawet zapomniałam,że Pierwotnego może zabić kołek z białego dębu :)
W każdym razie pewnie dziecko hybryda które będzie dorastało będzie być może jednym z absurdów jakie bywają w serialach .
A być może rodzina wilczycy H. ma jakiś sekret o którym jeszcze nie wiemy co sprawi,że ich dziecko będzie takie wyjątkowe
Klaus jest nieśmiertelny i nie umrze ze starości, może go zabić tylko kołek z białego dębu który został tylko jeden ale nie pamiętam co się z nim stało. Obejrzcie Pamiętniki Wampirów tam przez prawie cały jeden sezon szukali sposobu na zabicie Klausa. :P
Co do dziecka to chyba logiczne że będzie hybrydą, już była o tym mowa w serialu nie raz, choć tak naprawde dowiemy się wszystkiego po narodzinach.