Pewnie nie tylko ja mam takie odczucia, w każdym razie chciałbym iść tym tropem. Postacie typu Elijah, Klaus czy
Damon z 1 sezonu pamiętników są tym przez co zwykle oglądamy dany serial. Mam pytanie oglądaliście może jakieś
seriale gdzie właśnie zaciekawiła was postać o podobnie pisanych tekstach czy "charakterze" jak te z Originals czy
wspomniany Damon. Chętnie bym obejrzał coś takiego z przywiązaniem do postaci, pewnie nie tylko ja stąd ten temat.
możesz obejrzeć Mentaliste ja osobiście zakochałam si,e w głównym bohaterze ten serial niema nic wspólnego z TO ani TVD ale myślę że ci się spodoba
Chyba zależy jakich seriali szukasz czy tylko o tematyce nadprzyrodzonej czy jakiegokolwiek :) Podobna tematyka i jedna z głównych postaci , która jest ogólnie uwielbiana to jak sądzę Eric z "Czystej Krwi" co prawda serialu jeszcze nie oglądałam ale w książce ta postać była najlepsza :)
Jeśli podobna tematyka, to faktycznie Bill, Erik z Czystej.
A jeśli niekoniecznie - polecam Boardwalk Empire. Świetny serial osadzony w latach prohibicji o mafiozach. Główni bohaterowie to czesto mordercy i dupki po trupach idący do celu a i tak się ich uwielbia :) No i znany wszystkim seryjny - Dexter z tytułowej roli serialowej. :)