Oczekując na kolejny odcinek TVD skusiłam się na obejrzenie tak zachwalanego i wysoko ocenianego
serialu . Pierwszy odcinek był interesujący ,powtarzane sceny i urywki z TVD były
zrozumiałe.Natomiast nie mogłam już wytrzymać kiedy w 2 odc. sceny były powtarzane jakby to
miało jakiś sens.Rozumiem że chcą wyjaśnić wcześniej nie dokończoną sytuacje no ale bez
przesady, scena powtarzana trwa o wiele za dłuugoooo. Zniechęciło mnie to wszystko do dalszego
oglądania ,wiec nie oceniam .
serial jest wspaniale zorganizowany i nakręcony nie kończ na 2 odcinku bo naprawdę potem dzieją się cuda na kiju :) polecam oglądać.. tak wciąga że naprawdę choć nie skończył się ten sezon- liczę na to że będzie 2 :D :)
Skoro tak namawiacie :D . No może uda mi się obejrzeć do końca odcinek 2 i przynajmniej parę następnych ;)
W obecnej sytuacji TVD nawet nie powinno być porównywane do TO. TVD do pięt nie dorasta TO :)
TVD już się wykończyło.. Nawet nie potrafią dać odpowiedniego czarnego charakteru. Co to ma być?? Masakra. Wyszedł następny odc. TVD i jak zobaczyłam to zwątpiłam dalsze oglądanie.
Żeby się uspokoić musiałam przelecieć przez pierwsze 3 sezony, od razu lepiej :D
Twoim zdaniem nie dorasta , a moim zdaniem jest zupełnie odwrotnie . Ale każdemu podoba się co innego. Przyznaje TO rozkręca się i robi się ciekawy zobaczymy co będzie później.
Mam na myśli w tym momencie oczywiście pierwsze sezony były cudowne. Może wyrosłam z trójkątów miłosnych :P To mnie oczarowało ale wciąż mam nadzieję że TVD wróci do dawnego poziomu. Każdy ma swój gust :) Jesteśmy tu po to żeby wyrażać swoje opinie. Mimo wszystko i tak wciąż wyczekuje nowych odcinków TVD licząc na dawny poziom :)