PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45230
7,3 3 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Promo 8 odc

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=OJdOFDnkTBE&feature=c4-
overview&list=UUDR8cvjALazMm2j9hOar8_g

Co myślicie ?

ocenił(a) serial na 7
anne22

Wkurzają mnie już te wszystkie intrygi. Chcę żeby to dziecko już się urodziło w końcu. Pewnie będą tak przeciągać wieczność i połowa bohaterów zdąży w tym czasie trzy razy umrzeć i trzy razy zmartwychwstać. Typowe amerykańskie zagrywki.

ocenił(a) serial na 7
Aredhel125

myslę że dziecko może urodzić się wcześniej niż pod koniec sezonu,mamy 7 odcinek dopiero (na 22)a brzuszek H wygląda już na jakiś 6-7 miesiąc, nie sądzę żeby ciągnęli pozostale 3 miechy ciąży na 15 odcinkow, więc chyba nie będziemy musieli tak długo czekac na narodziny bobasa :D

co do zwiastuna: założę się ze krew H uzdrowi drogiego Elijah'a i tyle w temacie :D

ocenił(a) serial na 7
SaiRIthy

No mam nadzieję, chcę widzieć minę Klausa przy wrzeszczącym dziecku i jego minę. Krem Hayley go uzdrowi a on dalej będzie się płaszczył...

ocenił(a) serial na 8
anne22

Po tym promo już nie mogę się doczekać następnego odcinka, i jak na złość trzeba czekać aż 2 tygodnie.
I te teksty Klausa, miodzooo, wściekły Nik jest najlepszy ,uwielbiam go takiego.
Ale zastanawiam się po tym wideo czy Rebekah jest przeciwko Nikowi ? Nie oglądałam jeszcze siódemki,więc nw co się stało, chociaż wydaje mi się to nie możliwe, nie zważając na przeszłość w Nowym Orleanie rodzeństwo wydeje się dosyć zgrane,zależy im na sobie więc to mnie ciekawi,. Ale może mi się tylko wydaje

ocenił(a) serial na 10
B_monza

Mnie zastanawia co z Elijah...? Jak on dead to ja już nie oglądam dalej. Mówię serio... Ale to chyba nie możliwe? Nie?

ocenił(a) serial na 5
anne22

Nie, to go nie może zabić. Pojęczy trochę i mu przejdzie.

anne22

Właśnie ja się zastanawiam. Bo jak Rebekah została ugryziona to tez chyba pierwsze było ok, później zaczęła się źle czuć i jej przeszło i chyba właśnie nie piła krwi Klausa.
Po za tym to główni bohaterowie więc raczej nikt z tej trójki + Haley nie umrze.

ocenił(a) serial na 10
Dziwniejsza

Albo Hayley da mu się napić z własnej żyły też i dziecka by się wyleczył w ten sposób. Bo jak oczywiście wiemy krew Klausa leczy ugryzienie Hybrydy, czyli dziecko posiada tą samą zdolność?

anne22

Myślę, że ona nawet na to nie wpadnie xD Ale jak sam Elijah stwierdził w odcinku, ugryzienie go nie zabije, więc nie ma się czego obawiać :D

ocenił(a) serial na 10
Dziwniejsza

A może ta tajemnicza osoba jej to powie a Hayley zakapuje o co chodzi :D