no trochę trudno mi sobie to wyobrazić niestety ;/
podobno już się wiecej nie pojawi, bo aktorka rezygnuje już całkowicie z serialu. i jeszcze Daniel Gillies też podobno rezygnuje z powodu poświęcenia się ojcostwu.
NO SUPER. ZOSTANIE KLAUS, MARCEL i nasza a'la Caroline Camille. a w tle Hayley z córką haha... masakra.
aktorka po prostu już nie chciała jej grać. wiem, ciężko to zrozumiec ;)
ma niby nigdy już nie wracać - tak powiedział Klaus - ale wydaje mi się, że i tak czy siak wpadnie w odwiedziny gdy jej bratanica się urodzi ;)
naprawdę? to ja już przestanę to oglądać..... serial bez głównych bohaterów to zawieje nudą... nie lubię Marcela...
Jak dla mnie mogą zostać bracia a trójkąto-czworokąt Rebekah-Marcel-Davina-Camille mogą iść w czorty i nie wracać, bo są tak nudni, a ich dylematy tak irytujące...
Nie sadze, aby pozbyli sie wglownych postaci, pewnie podstawia jakis innych aktorow zamiast nich. A Claire juz przesadza, w kazdym serialu jakim grala odchodzila w trakcie, to samo bylo w h2o i wtedy zamiast niej podstawili kogos innego.
A i sadze, ze jak juz maja odejsc ci aktorzy to pewnie dociagna tez sezon do konca, lub ogranicza ich wystepy do epizodycznych, ale do konca to nigdy nie wiadomo.
Skoro pozbywają się już wszystkich aktorów to po co w ogóle robić 2 sezon?? Jak zabraknie Elijah to dziękuje bardzo hasta la vista bejbe z serialem.