PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45232
7,3 3 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

TO bez Rebeki

ocenił(a) serial na 9

no trochę trudno mi sobie to wyobrazić niestety ;/

podobno już się wiecej nie pojawi, bo aktorka rezygnuje już całkowicie z serialu. i jeszcze Daniel Gillies też podobno rezygnuje z powodu poświęcenia się ojcostwu.

NO SUPER. ZOSTANIE KLAUS, MARCEL i nasza a'la Caroline Camille. a w tle Hayley z córką haha... masakra.

kateleto

Czy wiadomo czemu Rebecki nie będzie?

ocenił(a) serial na 9
MiSiAaa__13

aktorka po prostu już nie chciała jej grać. wiem, ciężko to zrozumiec ;)

ma niby nigdy już nie wracać - tak powiedział Klaus - ale wydaje mi się, że i tak czy siak wpadnie w odwiedziny gdy jej bratanica się urodzi ;)

kateleto

naprawdę? to ja już przestanę to oglądać..... serial bez głównych bohaterów to zawieje nudą... nie lubię Marcela...

ocenił(a) serial na 7
kateleto

Jak dla mnie mogą zostać bracia a trójkąto-czworokąt Rebekah-Marcel-Davina-Camille mogą iść w czorty i nie wracać, bo są tak nudni, a ich dylematy tak irytujące...

diana6echo

Nie sadze, aby pozbyli sie wglownych postaci, pewnie podstawia jakis innych aktorow zamiast nich. A Claire juz przesadza, w kazdym serialu jakim grala odchodzila w trakcie, to samo bylo w h2o i wtedy zamiast niej podstawili kogos innego.

keteek

A wogole skad macie takie informacje?

keteek

A i sadze, ze jak juz maja odejsc ci aktorzy to pewnie dociagna tez sezon do konca, lub ogranicza ich wystepy do epizodycznych, ale do konca to nigdy nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 10
keteek

Skoro pozbywają się już wszystkich aktorów to po co w ogóle robić 2 sezon?? Jak zabraknie Elijah to dziękuje bardzo hasta la vista bejbe z serialem.

ocenił(a) serial na 9
kateleto

A ja czytałam gdzieś dziś,że wcale nie mówi,że odchodzi całkowicie tylko chce odpocząć ale nie wyklucza pojawiania się gościnnie w serialu