PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45230
7,3 3 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Ważne pytanie

ocenił(a) serial na 7

Czy jest równie denny co TVD?

ocenił(a) serial na 5
ast

no właśnie on jest całkowicie inny od TVD (jeżeli mówimy o TO :) ) nie jest denny jak to ująłeś /aś i niema w nim zadnego banalnego trójkącika myślę że ten serial jest o 1000000000000000000000000000000000...% lepszy od TVD :D Na prawdę ( i choć myślę(przypuszczam) że lubisz filmy chyba całkowicie inne (np o kosmitach) to myślę że ten serial ci się spodoba ) inni pewnie napiszą więcej zalet tego serialu ale ty musisz wiedzieć że nie jest denny :)

ocenił(a) serial na 7
Spowiedniczka111

Zachęcony twoją odpowiedzią dam mu szansę. Jakby co będzie na ciebie :)

ocenił(a) serial na 5
ast

niech ci będzie będzie na mnie :)

ocenił(a) serial na 7
Spowiedniczka111

Jestem na 5 odcinku, na razie jest całkiem nieźle, więc spokojnie możesz odetchnąć :) Nie będzie prześladowań i listów z pogróżkami typu: ".....mówiłaś, że nie jest denny!" ;)

ocenił(a) serial na 5
ast

kamień spadł mi z serca

ocenił(a) serial na 5
ast

powiem ci że przemyślałam całe swoje życie i doszłam do wniosku że każdy film i każdy serial stworzony przez jakiegokolwiek reżysera z nawet najlepszymi aktorami jest denny. A do tego chyba większości ludzi życie jest denne ( :/ przez ciebie popadłam w filozoficzny nastrój)

ocenił(a) serial na 7
Spowiedniczka111

To niesamowite jaki mam wpływ na ludzi;)

ocenił(a) serial na 10
ast

Najlepiej będzie jak go obejrzysz bo warto :D

ocenił(a) serial na 6
ast

O niebo lepszy.

użytkownik usunięty
ast

nie lubię takich komentarzy, bez sensownych wątków, ale ci odpowiem. Każdy kto się tu udziela napisze ci, że TO jest lepsze, rownie dobre, czy nie porównując do TVD, powie, że warte obejrzenia. Myślę, że jednak głupotą byłoby udzielanie się tutaj jeśli tego serialu by się nie lubiło :D

Ja lubię i TVD i TO, chociaż TVD się już długo ciągnie, to robie podział w sezonach - jedne są lepsze, drugie gorsze. Co ty sądzisz o TO, musisz sam/a zobaczyć jeden/kilka odcinków, dla mnie warto.

narazie originals sa ok, jak tvd na poczatku.

ocenił(a) serial na 10
hijo_de_la_luna

Jest wątek miłosny?

ocenił(a) serial na 10
demooolka

tak, w tle

ocenił(a) serial na 10
ast

Serial jest naprawdę dobry, ale jeśli nie oglądałeś/las The vampire diaries to nie ma sensu oglądać The originals, ponieważ nie będziesz wiedzieć dużo podstawowych rzeczy, np. czym jest werbena i jak działa. Oglądając tylko The originals będzie dużo niejasności które są wyjaśnione w pamiętnikach.

ocenił(a) serial na 7
olusia7773

Skarbie, oglądałem TVD, stąd moje pytanie: "Czy jest równie denny co TVD?" :)

ast

Pytanie do osób co oglądają The Originals i oglądały Supernatural. Co jest lepsze? The Originals jet lepsze jak narazie niż sezony 3-5 Supernatural? czyli wtedy jak był w najwyższej formie przynajmniej wg mnie.

mucka77777

Według mnie Supernatral dużo lepsze szczególnie w tych sezonach. Ale zobaczyć możesz :)