no właśnie on jest całkowicie inny od TVD (jeżeli mówimy o TO :) ) nie jest denny jak to ująłeś /aś i niema w nim zadnego banalnego trójkącika myślę że ten serial jest o 1000000000000000000000000000000000...% lepszy od TVD :D Na prawdę ( i choć myślę(przypuszczam) że lubisz filmy chyba całkowicie inne (np o kosmitach) to myślę że ten serial ci się spodoba ) inni pewnie napiszą więcej zalet tego serialu ale ty musisz wiedzieć że nie jest denny :)
Jestem na 5 odcinku, na razie jest całkiem nieźle, więc spokojnie możesz odetchnąć :) Nie będzie prześladowań i listów z pogróżkami typu: ".....mówiłaś, że nie jest denny!" ;)
powiem ci że przemyślałam całe swoje życie i doszłam do wniosku że każdy film i każdy serial stworzony przez jakiegokolwiek reżysera z nawet najlepszymi aktorami jest denny. A do tego chyba większości ludzi życie jest denne ( :/ przez ciebie popadłam w filozoficzny nastrój)
nie lubię takich komentarzy, bez sensownych wątków, ale ci odpowiem. Każdy kto się tu udziela napisze ci, że TO jest lepsze, rownie dobre, czy nie porównując do TVD, powie, że warte obejrzenia. Myślę, że jednak głupotą byłoby udzielanie się tutaj jeśli tego serialu by się nie lubiło :D
Ja lubię i TVD i TO, chociaż TVD się już długo ciągnie, to robie podział w sezonach - jedne są lepsze, drugie gorsze. Co ty sądzisz o TO, musisz sam/a zobaczyć jeden/kilka odcinków, dla mnie warto.
Serial jest naprawdę dobry, ale jeśli nie oglądałeś/las The vampire diaries to nie ma sensu oglądać The originals, ponieważ nie będziesz wiedzieć dużo podstawowych rzeczy, np. czym jest werbena i jak działa. Oglądając tylko The originals będzie dużo niejasności które są wyjaśnione w pamiętnikach.
Pytanie do osób co oglądają The Originals i oglądały Supernatural. Co jest lepsze? The Originals jet lepsze jak narazie niż sezony 3-5 Supernatural? czyli wtedy jak był w najwyższej formie przynajmniej wg mnie.