PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45232
7,3 3 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Klausem czy Elijah? Albo może z żadnym z nich?

ocenił(a) serial na 10
little_wolf

Wiesz jak głębiej o tym pomyśleć to z żadnym. A tak jako shipper to Elijah, dla niego to ona jest odpowiednia, nie jest taka jak Kath, zachowuje się dojrzale jak na swój wiek. W końcu od dziecka wszystko musiała robić sama i zadbać o siebie. Z Klausem to raczej nic nie będzie oni to jak brat i siostra już wydawało mi się od odcinka z ich "one night stand". Już wtedy do siebie nie pasowali :).

ocenił(a) serial na 7
little_wolf

Wg mnie powinni ją wywalić z serialu, ale biorąc pod uwagę, że postać Hayley stworzony tylko po to, żeby Tonkin miała pracę, jest to mało możliwe. Zachowuje się jak rozpuszczona księżniczka, cała w pretensjach, no i dwie miny na okazanie każdych uczuć. Generalnie gdyby nie jej wnerwiająca postać i beztalencie, które ją odgrywa serial byłby świetny. A tak człowiek nie ma ochoty oglądać kolejnych scen z sepleniącą Tonkin. Przewijać też nie ma jak, bo człowiek później nie wie o co chodzi. W tym sezonie i tak jest lepiej, bo w zeszłym Elijah miał sceny niemal tylko z Hayley i byłam w rozterce - oglądać ulubioną postać czy przewijać.

ocenił(a) serial na 9
little_wolf

Ja uważam że nie powinna byc z żadnym . A jak juz z którymś to z Elijah . Jego scena z Gią w ostatnim odcinku mi sie podobała szczególnie mina Hayley . Klaus ma być z Caroline ! Nie z Cami ! Ten ich taniec ( nie wiem co o tym sądzić )

ocenił(a) serial na 9
Lovciak_13

Właśnie. Nie podoba mi się kwestia, że Cami jakby w pewnym sensie ciągnie do Klausa. Nie znoszę jej postaci...

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Dokładnie mam takie same odczucia w związku z nią