The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45446
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Ten serial oglądam jak na razie online wszystko na czas ( mój przynajmniej)
Czytam komenty pod odcinkiem i żygać się chcę " Eliah i Haley super przydałaby się Caroline dla
Klasua" to jakaś masakra w TVD to było ok ale jak Klaus zniknął... Sory ostatnie odcinki pokazują
jaka C jest głupia nastolatka dla której liczy się studenckie życie i imprezy. Nie mam już naście lat
ale sentyment do Klausa wciąż mam. I parząc na TVD może i byłoby to na poziomie serialu ale TO
błagam niech nie poruszają tego wątku wystarczy że Taylor tam jest turbo debil (od pierwszego
sezonu TVD) Klaus może nie kochać Hayley ale to Klaus wbrew pozorą myślę że odda wszystko
za szczęście rodziny tylko musi naprawić dawne błedy ale napewno zadba o sowje dziecko nie
mając na myśli hybryd. Wy też uważacie że w TO powinna pojawić Caroline?

MySecretLifeLove

Oczywiście, że nie :) Caroline zrobiła się znowu płytka. Była taka w 1 sezonie i znowu taka jest. Jeżeli Klaus ma mieć kogoś, to niech to będzie kobieta poważna i dojrzała emocjonalnie....

Damx123

Ja bym proponował dać mu Cami :)

ocenił(a) serial na 8
MySecretLifeLove

Widac ze dziewczyna . od razu tylko szukasz wątków milosnych . To na szczęście nie romansidlo tak jak TVD

ocenił(a) serial na 9
dawid8163

Właśnie o to mi chodzi że wszyscy szukają wątków miłośnych. Ja bym obstawiała na jeden miłość do dziecka a po za tym stary Klaus

ocenił(a) serial na 8
MySecretLifeLove

Ja lubię Carolinę, podobał mi się wątek Klaroline, ale odkąd oglądam TO to Klausa widzę z zupełnie inną dziewczyną, o ile w ogóle go z jakąś widzę. :) Miłość do dziecka,to jest to.:)

ocenił(a) serial na 10
MySecretLifeLove

po co ona w Nowym Orleanie? co by tam miała robić, stać przy Klausie i pięknie wyglądać? Klaus stojąc sam i tak już wygląda pięknie.

ocenił(a) serial na 6
MySecretLifeLove

A co ma się liczyć dla niej na studiach ona dopiero życie zaczyna i zachowuje się jak typowa dziewczyna w jej wieku. I tak dużo przeszła nic dziwnego że chce trochę zluzować i odpocząć. Lubię tę chemię między nimi, ale na coś poważniejszego jest 100 lat za wcześnie. C musi dojrzeć wyszaleć się itp.
A obecnie Klaus chyba nie jest wstanie stworzyć jakiegokolwiek związku. Dziewczyna która mogła by być dla niego dobra właśnie się od niego odwróciła, może to się jeszcze zmieni. Zobaczymy.

paulliiiska

Zachowuje sie jak dziewczyna w jej wieku ? Ja sie tak zachowywałam w gimnazjum.. Nawet nie chodzi o te imprezy, ale o to co ona mówi, jakie ma podejście do spraw, dzieciak po prostu. Tylko lata i plotkuje, ocenia wszystkich po kolei, daje im"dobre rady", wpierdziela sie w ich prywatne sprawy.
Jeżeli już Klaus ma z kimś być to powinna to być Cami.