Jak wyżej. Szukam serialu z takim związkiem (nie muszą to być główni bohaterzy), gdzie jest wyczuwalna chemia. I też trochę dramatu między nimi, romantyzmu itd... Serial nie musi się opierać totalnie na związku owych osób, może to być o czym kompletnie innym. :) Dawajcie wszystko co macie bo na prawdę muszę znaleźć taki serial co mnie wciągnie ;D
Jesli telenowele to: corazon valiente, kachorra, prawdziwe uczucie, marina, jestes moim zyciem (prosto w serce, milosny nokaut), zbuntowany aniol, amanda o, valeria. To takie najlepsze moim zdaniem (kolejnosc przypadkowa).
Pierwszą oglądam, natomiast zastanawiam się co począć z Bitten. Niby takie zachęcające ale nie lubię wątków z wilkołakami, nigdy mnie nie kręcili jakoś. Oglądasz? Możesz mi powiedzieć o czym to dokładniej jest?
Oglądam, ale nie jestem na bieżąco.
Teoretycznie, jest to serial o wilkołakach żyjących w stadzie, które muszą stawić czoło tzw. kundlom. Praktycznie, jest to historia kobiety wilkołaka, która jest rozdarta pomiędzy swoim starym życiem w stadzie (z ukochanym), a nowym życiem wśród ludzi (z nowym ukochanym). :D Ogląda się przyjemnie, bez większych emocji, ale jest sporo chemii między główną bohaterką, a jej byłym facetem, dlatego Ci to poleciłam. Do tego żaden z aktorów mnie nie irytuje, co rzadko się zdarza.