The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45446
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Tak widziałam na facebooku.

yolo17

http://www.tv.com/shows/the-originals-2013/community/post/claire-holt-leaving-th e-originals-rebekah-mikaelson-the-cw-139458836170/ podobno jej decyzja

ocenił(a) serial na 8
yolo17

Z tego co widzę to prawda. Być może będzie się pojawiać gościnnie, np. w retrospekcjach..
Szczerze powiedziawszy rozumiem aktorkę, ale szkoda mi postaci, bo jakoś tego serialu o trójce pierwszych wampirów nie umiem wyobrazić bez jedynej żeńskiej głównej bohaterki. Klaus i Rebekah dźwigali ten serial, Elijah jest fajny ale on jest raczej postacią wspierającą niż samemu popychającą serial.

ocenił(a) serial na 8
Nezumi

Zgadzam się. Z pierwotnych to ja najbardziej lubilam. Nie wyobrażam sobie sserialu bez little sister...

ocenił(a) serial na 8
yolo17

Ja najbardziej lubię Klausa, ale Rebekah wydaje mi się niezbędna dla historii. Po prostu rodzina Mikaelsonów potrzebuje swojego żeńskiego pierwiastka w postaci Rebeki..

Nezumi

Bez Rebekah ten serial nie przetrwa, uważam, że jest od jakichś 3-4 odcinków skazany na zagładę. Daję mu jeszcze jeden sezon i potem go zdejmą. To co zrobili w Originals z Rebekah i Elijah woła o pomstę do nieba, więc nie dziwi mnie decyzja Claire.

Podjęła dobrą decyzję.

ocenił(a) serial na 8
Binula

Masz rację.. Reb miała dużo fanów, i związku z jej odejściem trochę to będzie takie nudne i inne.. Jeżeli Eljiaha jeszcze zdejmą to możemy wróżyć temu serialowi tylko 2 sezony i koniec.

Diablicaaa

Elijah właściwie zniszczyli w TO. W TVD był równym gościem, który miał honor, był inteligentny i miał właściwie najlepsze sceny wcałym TVD, w TO jest natomiast imbecyelm, który tylko lata za Klausem i przeprasza go za to, że żyje. A jak nie to, to całuje Hayley w policzki, czoło czy rąsie. Ja po tym sezonie odpadam, a pierwsze 3-4 odcinki naprawdę mnie wkręciły. Ale to Julie Plec, nie ma się co łudzić. Z pustego i Salomon nie naleje.

ocenił(a) serial na 10
Nezumi

" Elijah jest fajny ale on jest raczej postacią wspierającą niż samemu popychającą serial." No chyba Ci się coś pomyliło, Elijah na równi z Klausem i Rebekah ciągną ten serial, każda postać jest wyjątkowa na swój własny sposób, może Ci się nie podobać ale to nie znaczy że odgrywa tam mniejszą rolę. A pozatym jeżeli to co piszą jest prawdą, to wiemy już że pewnie Niklaus zabiję Rebekah, szkoda gdyby kolejny Pierwotny by zginął, tak jak to zrobili niestety z Kolem i Finnem w TVD, myślę że gdyby ich oszczędzili to serial by był teraz trochę ciekawszy.

ocenił(a) serial na 8
Gaddar93

Rebekah być może się będzie pojawiać jeszcze, więc tylko ją z Nowego Orleanu "wyjechali" na wszelki wypadek. A Elijah w TO tylko usługuje Klausikowi, nie widzę żeby podejmował jakieś wielkie decyzje. Jego jedyny wątek w tym serialu to ten z Celeste i właśnie się skończył w poprzednim odcinku.

ocenił(a) serial na 10
Nezumi

Rebekah zapewne będzie się pojawiać często w retrospekcjach, może wróci w przyszłości na stałe, nie wiadomo. Elijah usługuję Klausowi? Chyba oglądamy inne seriale, Elijah odgrywa dużą rolę, a jak chcesz 3848493 tysięcy wątków naraz to idź sobię oglądać Pamiętniki Wampirów.

ocenił(a) serial na 8
Gaddar93

No przykro mi, lubię Elijah ale aktualnie on w TO nic takiego nie robi, lata tylko za Klausem i mówi mu że rodzina i dziecko i próbuje go naprostować. Rebekah się być może pojawi gościnnie jeszcze, ale to jest gdybanie. Claire Holt jasno się wyraziła, że w serialu nie chce już grać, więc na jej częste pojawianie się bym nie liczył, cieszyłbym się gdyby w ogóle się pojawiła jeszcze.

ocenił(a) serial na 7
yolo17

Też właśnie widziałam... http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/claire-holt-exits-originals-as-687866 jeszcze jedna stronka... Wczorajszy odcinek dopiero przede mną, ciekawi mnie jak się pożegnali z postacią... Szkoda...

ocenił(a) serial na 8
yolo17

Jeżeli Claire odchodzi to KONIEC mojej przygody z The Originals... w sumie dla niej tylko oglądałam ten serial i dla relacji z jej rodzeństwem .... cóż za szkoda... Najlepsza wampirzyca według mnie w TVD i w TO, która ma swój charakter i swoje cele.
Jestem tylko ciekawa z jakiego POWODU odchodzi.

ocenił(a) serial na 8
Diablicaaa

Zgadzam się. Ja też odpadam bo jej odejściu. Nie trzyma mnie nic oprócz niej w tym serialu. Ona jest po prostu zaje*ista. <3 Tylko właśnie zauważyłam, ze zaczęli psuć jej postać. Pojawił się nowy facet - ona od razu na njiego leciała, a potem wiadomo jak kończyła....Bez niej to nie będzie to samo. Myślę, że TO straci wielu fanów.

PS. Wiecie może od kiedy ma jej nie być? (od którego odcinka)

ocenił(a) serial na 8
yolo17

Jct. ja jeszcze nie widziałam wczorajszego odcinka.

ocenił(a) serial na 9
yolo17

Chyba już w następnym jej nie będzie. Zakończenie wczorajszego odcinka pokazuje to bardzo jasno.

ocenił(a) serial na 8
yolo17

Odcinek z tego tygodnia to ostatni, w którym pojawia się jako główna bohaterka, potem jeżeli się pojawi jeszcze kiedykolwiek to tylko gościnnie.

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

Kurde, nie mogę w to uwierzyć. Strasznie przykro. Ta trójka naprawdę była dobra. Nie wyobrażam sobie tego serialu bez niej. 16 odcinków to nie dużo. Tutaj mogliby się na dobre rozkręcić, a już ktoś z głównych bohaterów odchodzi. W TVD to wątek pierwotnych był najlepszy, oni ciągnęli wszystko i cieszyłam się, że w końcu zyskają cały serial dla siebie. Nie no aż mi się gorąco zrobiło. Żal strasznie. Ten odcinek był naprawdę dobry, ale to chyba było raczej takie pożegnanie. Myślałam, że może pójdą w tą stronę, w takie bardziej psychologiczne zawiłości rodzinne, dobrze im to szło, a tutaj proszę. Rozczarowałam się. Też nie wróżę temu serialowi przyszłości., nie ma z czego tego ukręcić już.

yolo17

jakoś będą musieli zapełnić po niej dziurę. powinna pojawić się nowa kobieca postać, mam nadzieje że będzie ciekawa.

ocenił(a) serial na 7
yolo17

Załamałam się teraz. Dopiero się rozkręcają, a ona już odchodzi? To miał być ich serial!

ocenił(a) serial na 7
yolo17

Bardzo ją lubiłam. Miała taki urokliwy wyraz twarzy, trochę dziecinny, widać było w jej oczach jak bardzo szuka miłości, była taka wiarygodna. Dla serialu strata okropna. Mam jednak nadzieje, że może wróci. Co to za serial z dwoma pierwotnymi. Teraz czarownice wkroczą do akcji ze swoimi idiotycznymi zaklęciami i będzie gorzej niż w TVD.

ocenił(a) serial na 10
yolo17

Już znam przyczynę jej odejścia.. UWAGA............ Jest w ciąży! Może pojawić się w 2 sezonie ale to nie jest potwierdzone.

anne22

Jej, niezłe info. Skąd źródło? :)

ocenił(a) serial na 10
mammoth03

Na fejsie zrobiłam obczajkę. Jak polubisz aplikację z The originals to walą wszystkimi news jakie tylko mogą być. No i właśnie pisało tak, na zdj było pokazane jak ma już taki okrągły brzuszek. Więc pewnie nie odchodzi na dobre z serialu :D

ocenił(a) serial na 7
anne22

Zerkam na główny plakat tutaj na fw tego serialu i nie mogę uwierzyć, że rebeki nie będzie. TVD mi obrzydzili do granic to z zaciekawieniem przeniosłam się na To, bo uwielbiałam pierwotnych, a tutaj taka informacja. Fajnie, że jest w ciąży, ale szkoda, że odeszła.

ocenił(a) serial na 7
anne22

Oo to całkiem miła wiadomość. Jednak i tak nie wróży to jej powrotu z tego względu, że wiadomo jak to jest z dziećmi - poród, potem opieka nad takim maluchem, to zajmie przynajmniej z rok. Nie jestem pewna, czy wróci na stale do 2 sezonu. jej występy gościnne niestety mi nie wystarczą. Strasznie ubolewam. Jednak Klaus jej nie zabił, więc furtka jakaś tam jest. Może w 3 sezonie zrobi jakieś wielkie wejście?

ocenił(a) serial na 10
Aredhel125

Jeśli 2 sezon okaże się wybitny i bd miał oglądalność to pewnie powstanie 3 sezon, oby :D

ocenił(a) serial na 10
anne22

Dzięki ci wielkie, uspokoiłaś mnie ;)
Już myślałam, że Claire poszła w jakąś inną produkcję i dlatego się wycofała. Tak się dziwiłam, że nawet do końca 1 sezonu nie została, a to o to chodzi, że ona jest w ciąży i wszystko jasne ;) Mam nadzieję, że wróci jak najszybciej :)

ocenił(a) serial na 10
lenena

Może za rok wróci, opieka itp troche jej zejdzie za nim wróci :).
Właśnie zauważyłam, że taka trochę grubsza na twarzy była w ostatnim odcinku :D.
Aż ciekaw kto jest ojcem?

ocenił(a) serial na 7
anne22

Ona mi się wydaje wciąż taka młodziutka dziewczynka, ma takie rysy twarzy i taki głos jak dziecko. No i faktycznie nabrała ciała, ale ciąża chyba jej służy bo bardzo ładnie wygląda.

ocenił(a) serial na 10
Aredhel125

No ja bym jej dała tak z 22 lata nie wygląda staro jest bardzo piękna. Chyba pofarbuję włosy na blond :D haha

ocenił(a) serial na 7
anne22

Jejku nie chcę żeby Rebeka odchodziła... Jaki byłby sens, że najpierw decyduje się grac pierwszoplanową postać, a potem nagle rezygnuje? To na bank przez tą ciążę, taki nagły przypadek po prostu.

ocenił(a) serial na 8
anne22

Mimo ubioru, którzy jej dobierali pewnie było łatwo rozpoznać, że jest ostatnimi czasy grubsza, np. w ostatnim odcinku.
Jeżeli to prawda, że jest w ciąży to cieszę się z jej szczęścia.
Również mnie ciekawi kto jest ojcem..? Z tego co wiem to chyba ona nie ma męża?

ocenił(a) serial na 10
Diablicaaa

Chyba nie ma, ale to jest bardzo ciekawe jaki to szczęśliwiec z nią jest :D.
Miejmy nadzieję, że prędko do nas wróci.

ocenił(a) serial na 7
lenena

Ja też mimo wszystko sie trochę uspokoiłam i inaczej teraz na to patrzę. Podejrzewam, że wróci bo postać Rebeki jest bardzo wazna, jest tytułowa wręcz, więc moim zdaniem nie ma mowy o ostatecznym rozstaniu tak nagle. Odchowa malucha i pewnie wróci. To całkiem logiczne. Oby wróciła, będę czekała z utęsknieniem.

ocenił(a) serial na 8
Aredhel125

jeżeli ma wrócić to trochę to minie.. miejmy nadzieję że serial do tego czasu będzie utrzymywał oglądalność i jakoś przetrwa.

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

Może w 2 sezonie chociaż... Tylko, żeby aktorki nie zmienili bo tego nie zdzierżę.

ocenił(a) serial na 8
anne22

To potwierdzone? Dotąd o tym czytałem tylko jako o plotce. Jakieś artykuły, oficjalne wypowiedzi?

ocenił(a) serial na 10
Nezumi

Wszystko jest na fejsie zobacz :D

ocenił(a) serial na 8
anne22

Gdzie na fejsie?

ocenił(a) serial na 10
Nezumi

Jak polubisz aplikacje The Originals to dają wszystko: newsy, zdj z odc, zapowiedzi. Polub a zobaczysz :D

ocenił(a) serial na 8
anne22

W sensie oficjalny fanpage? Mam polubiony i nie widzę nic na temat ciąży Claire. o______o

ocenił(a) serial na 10
Nezumi

Polub wszystko co związane z The Originals :D Wtedy na pewno coś bd. W tych aplikacjach jest dużo fotek na pewno znajdziesz :)

ocenił(a) serial na 8
anne22

Ale ja chce coś oficjalnego, na nieoficjalnych to mogą pisać sobie co chcą. :P

ocenił(a) serial na 7
Nezumi

Ale skoro ma brzuch to musi być w ciąży raczej,. Skoro jest okrągły to na pewno niedługo urodzi, więc może jeszcze nic straconego.

ocenił(a) serial na 8
Aredhel125

Dlatego chcę zobaczyć jakieś oficjalne, wyraźne zdjęcie z tym brzuchem widocznym.

yolo17

NIEEEEEEEE!!!!!!!!!:<