Śledzi ktoś nowinki co dalej bo ja nie bardzo nie mam czasu ale jestem teraz ciekawa...
Klaus, Hayley, Hope wyjechali nie spodziewałam się tego, jak to serial bez głównych bohaterów wystarczy odejście Reb, Elijah i Freya zostali na posterunku raczej sami bo na Kola pewnie liczyć nie będą mogli...
Kol kontrolować się nie umie nie wróże happy endu z Daviną może sama go zabije jak go przyłapie na mordowaniu dla krwi, Vincent znalazł ostatni pocisk z białego dębu ciekawe co z nim zrobi, Finn na koniec odc tylko nie wiem jako duch czy jego też ktoś wskrzesił jak Kola Davina. Powiem szczerze wolałabym aby Finna też ktoś wskrzesił było by ciekawie choć on nie chce być wampirem więc jak wykończy rodzeństwo co chciał zrobić z Ester to z sobą też powinnien skończyć.
Klaus Hejli i Hołp będą się włóczyć po świecie pewnie przez te 3 lata
Ellijah i Freya mogą liczyć na Kola, bo mimo wszystko on ich kocha, oni go też, są rodziną.
Davina go nie zabije, najwyżej się pokłócą na chwilkę o to, że jej nie powiedział, że nie może się kontrolować. W końcu ona sama jest morderczynią, więc jakiego wielkiego problemu nie będzie z tym mieć :)
Też właśnie jestem ciekawa co Vincent z tym zrobi
Finn został wskrzeszony, no ale nie wiem przez kogo :/ według trailera będzie to mniej więcej tak, Davina będzie chciała chyba przekląć Finna, tak jak on to zrobił Kolowi w s2, Finn się skapnie i zacznie ją dusić a potem będzie super walka z Kolem <3
pewnie niedługo będzie jeszcze jakieś info na spoilertv