The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45446
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

fajnie ze Phoebe i Claire grają razem

Koszmarxd

jak w "H2O wystarczy kropla" ;p

Mississippi

o to mi chodziło ;P

ocenił(a) serial na 8
Koszmarxd

najlepsze jest to że w nie wiedziały że będą grać razem, bo poszły osobno na casting :)

Diablicaaa

naprawdę?
próbowałam gdzieś znaleźć ich rekacj ei wgl bo kiedys bylam fnaka h20 haha i mnie ciekawilo, ale nic nie znalazłam w internecie

ocenił(a) serial na 8
Koszmarxd

natknęłam się gdzieś, na wywiad w którym Claire opowiadała o tym , chyba to było na polskim forum The Originals.

Koszmarxd

Fajnie, że znowu się spotkały i mogą razem grać. I nawet są teraz w niezłych relacjach. Ciekawe jak wyglądały początąki ich wspólnej współpracy kiedy są już starsze i wgl. A tak wgl to śmiesznie tam grały syrenki a tu jedna jest wampirem a druga wilkołakiem. Nigdzie nie mogą zagrać normalnego przeciętnego człowieka tylko wszędzie istoty nadprzyrodzone ;)

ocenił(a) serial na 8
Cami1230

Wydaje mi się, że w Reb właśnie pokochałam jej siłę, i wrażliwość. Nie widziałabym jej w TO zwykłym człowiekiem. Hayley jest bardziej podobna do człowieka, bo nie jest tak silna jak wampir.. w sumie jako wampirzyca byłaby też do zaakceptowania.

Diablicaaa

Urzekła mnie wrażliwość Reb, pomimo tego że jest wampirem, jest silna i stanowcza w chwilach słabości jest w stanie się popłakać. Dzięki temu jest bardzo wiarygodna :) To oczywiście moje zdanie. Ja myślę że teraz gdy wiemy kto jest wampirem to ciężko byłoby nam zaakceptować te główne postacie jako normalnych ludzi. Na przykład taki Klaus albo Elijah :*

ocenił(a) serial na 8
Cami1230

Wolałam troszkę bardziej Reb z PW, ponieważ pokazywała bardziej pazur. Lecz to nie zmienia faktu iż nadal ją bardzo lubię. Ostatnimi czasy wydaje mi się, że jest pomiatana troszkę w serialu, w sumie przez większość pierwszoplanowych mężczyzn, czyli Eljiaha, Klausa, Marcela.. nie żebym była feministką czy osobą tego pokroju ale traktują ją jak małą dziewczynkę , której pragnienia odkładąją na drugi plan a swoje na pierwszy. Jak wspomniałaś, że jest wiarygodna.. tak jest właśnie przez ukazanie jej wrażliwości , widz widzi w niej dobrą osobę.. co odbiega trochę od jej wizerunku w Pamiętnikach. SPOJLER.. nie wiem na jakim etapie jesteś z odcinkami.. ale teraz w sumie Reb będzie najbardziej cierpieć.. lecz będzie też postacią w której będzie się jej wątek toczył przez kilka odcinków na pierwszym planie , nie mogę się doczekać :)

Cami1230

zgadzam sie ciekawe jak wygladaly poczatki ich wspolpracy jako ''starsze''
kiedyś syrenki teraz XD

ocenił(a) serial na 10
Koszmarxd

Widać w serialu, że mają świetne relacje. Podobają mi się obie nie dość, że naprawdę ładne to osobowość też mają :D. Jestem zadowolona, że w roli Hayley gra Phoebe pasuje idealnie. Nie widzę innej aktorki do tej roli :D

anne22

Też uważam że to dobry wybór aktorki. Ja jeszcze bym chciała żeby Hayley zeszła się z Elijah :)

ocenił(a) serial na 10
Cami1230

Spokojna rozczochrana ;-). Kto by tego nie chciał?? Haha

ocenił(a) serial na 8
anne22

Według mnie obydwie są świetnymi aktorkami