tragiczna gra aktorska, oklepane wątki, dialogi przesiąknięte nonszalancją, do pełni brakuje wątku
miłosnego. Na plus przemawiają zjawiskowo piękne odtwórczynie głównych ról. 4 / 4.5
myślę że troche zbyt krytycznie oceniasz ten serial on ma być wyniosły bo to są pierwotni to oni są pierwsi im powinno odawać się szacunek oni muszą byc wyniosłymi arystokratami a gra aktorska jest całkiem dobra a wą tki nie są oklepane tylko zaskakujące do tego ten serial prawie niema nic wspólnego z TVD
Tragiczna gra aktorska? Czy Ty tak na poważnie??? Przecież aktorzy grający pierwotnych grają świetnie. Oklepane wątki to są w TVD, ale TO właśnie jest zupełnie inne pod tym względem.
do pełni brakuje wątku
miłosnego. I OTO CHODZI!!!!!!! mam nadzieje że serial bd taki jak jest intrygi, walki , itp a nie OCH kocham cie kocham (blleee)
zdaje się że nie wyczułaś ironii w "do pełni (kiczu) brakuje wątku miłosnego" pozdrawiam
Co jak co ale The Originals nie skupia się na nastolatkach, nie ma tych problemów co teraz są w TVD... Tylko tam są dojrzali, dorośli, emocjonalnie ludzie i wampiry. Pierwotni są arystokratami i są o wiele lepsi z obsady Pamiętników, bez nich to TVD nie mają już sensu.
TO różni się bardzo, polecam byś obejrzał/a wywiady na yt to się przekonasz.
Pozdrawiam,
Originals jest świetny. TVD jest tak denny, mam dość tej elki i jej problemow milosnych, tych sobowtorow, ktorych z każdym odcinkiem przybywa, W koncu okaze sie że każda z postaci ma po jednym sobowtórze. TO jest zaskakujące, nie ma nic wspolengo TVD, po odejsciu pierwotnych pamietniki wampirow nie maja polotu.
najnoweszego sezony TVD nie ogladam, ostatnie sezony ogladałam tylko i wyłącznie ze względu na pierwotnych a teraz gdy ich zabrakło nawet nie mam ochoty dalej oglądać ( ale myślę że kiedyś się zbiorę) The Originals narazie wydaje się być świetny ( zresztą tak jak początkowe odcinki i sezony TVD) ale wszyscy wiemy że za jakiś czas jak przyjdzie 3 czy 4 sezon The Originals to też będziemy narzekać bo przecież ileż można ciągnąć jedno i to samo. ze wszystkimi serialami tak jest kiedyś TVD było fajne teraz już niestety nie za bardzo,tylko możemy mieć nadzieję że THe Originals będzie jak najdłużej nas ciekawił i oby za szybko tego nie spieprzyli :D
The Original ogladnelam z nudow, myslalam,ze bedzie nudy...i co w 2 dni ogladnelam 6 odcinkow, mega wciagajacy!!Rewelacja to akurat im sie udalo. Klaus niesamowita postac, bezbledna gra aktorska :)