The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45447
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

tragiczna gra aktorska, oklepane wątki, dialogi przesiąknięte nonszalancją, do pełni brakuje wątku
miłosnego. Na plus przemawiają zjawiskowo piękne odtwórczynie głównych ról. 4 / 4.5

ocenił(a) serial na 5
marekdrag

myślę że troche zbyt krytycznie oceniasz ten serial on ma być wyniosły bo to są pierwotni to oni są pierwsi im powinno odawać się szacunek oni muszą byc wyniosłymi arystokratami a gra aktorska jest całkiem dobra a wą tki nie są oklepane tylko zaskakujące do tego ten serial prawie niema nic wspólnego z TVD

marekdrag

Tragiczna gra aktorska? Czy Ty tak na poważnie??? Przecież aktorzy grający pierwotnych grają świetnie. Oklepane wątki to są w TVD, ale TO właśnie jest zupełnie inne pod tym względem.

marekdrag

do pełni brakuje wątku
miłosnego. I OTO CHODZI!!!!!!! mam nadzieje że serial bd taki jak jest intrygi, walki , itp a nie OCH kocham cie kocham (blleee)

ocenił(a) serial na 4
kKahlan

zdaje się że nie wyczułaś ironii w "do pełni (kiczu) brakuje wątku miłosnego" pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
marekdrag

Co jak co ale The Originals nie skupia się na nastolatkach, nie ma tych problemów co teraz są w TVD... Tylko tam są dojrzali, dorośli, emocjonalnie ludzie i wampiry. Pierwotni są arystokratami i są o wiele lepsi z obsady Pamiętników, bez nich to TVD nie mają już sensu.
TO różni się bardzo, polecam byś obejrzał/a wywiady na yt to się przekonasz.
Pozdrawiam,

ocenił(a) serial na 10
anne22

Pomyliłam: O wiele lepsi niż obsada z TVD :D

ocenił(a) serial na 10
anne22

Originals jest świetny. TVD jest tak denny, mam dość tej elki i jej problemow milosnych, tych sobowtorow, ktorych z każdym odcinkiem przybywa, W koncu okaze sie że każda z postaci ma po jednym sobowtórze. TO jest zaskakujące, nie ma nic wspolengo TVD, po odejsciu pierwotnych pamietniki wampirow nie maja polotu.

aanusia001

najnoweszego sezony TVD nie ogladam, ostatnie sezony ogladałam tylko i wyłącznie ze względu na pierwotnych a teraz gdy ich zabrakło nawet nie mam ochoty dalej oglądać ( ale myślę że kiedyś się zbiorę) The Originals narazie wydaje się być świetny ( zresztą tak jak początkowe odcinki i sezony TVD) ale wszyscy wiemy że za jakiś czas jak przyjdzie 3 czy 4 sezon The Originals to też będziemy narzekać bo przecież ileż można ciągnąć jedno i to samo. ze wszystkimi serialami tak jest kiedyś TVD było fajne teraz już niestety nie za bardzo,tylko możemy mieć nadzieję że THe Originals będzie jak najdłużej nas ciekawił i oby za szybko tego nie spieprzyli :D

ocenił(a) serial na 9
madzia07_2

The Original ogladnelam z nudow, myslalam,ze bedzie nudy...i co w 2 dni ogladnelam 6 odcinkow, mega wciagajacy!!Rewelacja to akurat im sie udalo. Klaus niesamowita postac, bezbledna gra aktorska :)

ocenił(a) serial na 10
bianka226

originals świetne:) na poczatku myslalam ze motyw z ciążą okaże sie porazką:) ale to im się udało. tylko niech juz wiecej taylera nie bedzie w TO bo go nie trawie jest tak beznadziejny;/